Gediz din serialul Fiica ambasadorului, schimbare uluitoare de look, pentru noul lui proiect! Iată cum a fost nevoit actorul Uraz Kaygılaroğlu să își vopsească părul

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

Uraz Kaygılaroğlu este considerat unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia și continuă să surprindă publicul cu aparițiile sale!

Tânărul actor Uraz Kaygılaroğlu a câștigat admirația publicului încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în seriale turcești de excepție, care s-au bucurat de mare audiență.
Deși are doar 34 de ani, Uraz Kaygılaroğlu a cucerit telespectatorii din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte.

Gediz din serialul Fiica ambasadorului, schimbare uluitoare de look, pentru noul lui proiect!

Carismaticul Uraz Kaygılaroğlu a captivat și admirația publicului din România, care l-a cunoscut recent în serialul Fiica ambasadorului, în care acesta joacă impecabil rolul Gediz, un tânăr ambițios care râvnește la frumoasă protagonista Nare. Cu o voință de fier și un talent remarcabil, Uraz Kaygılaroğlu și-a construit carieră în actorie pas cu pas și a avut o evoluție spectaculoasă și rapidă de-a lungul ultimilor ani.

Dacă pe plan profesional destinul i-a surâs încă de la debutul lui în actorie, în viață personală, Uraz Kaygılaroğlu nu s-a bucurat de același mare succes. Deși credea cu ani în urmă că își întâlnise marea iubire, la doar cinci ani de la căsătoria cu actrița Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu a divorțat, în ciuda faptului că între timp devenise și tăticul unei fetițe superbe. În prezent, celebrul actor se află în relație de prietenie cu fosta să soție pentru a avea împreună grijă de fiica lor, însă se pare că și-a întâlnit și o nouă iubita,

alături de care s-a expus deja în public.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arăta seducătorul Gediz din serialul Fiica ambasadorului, pe vremea când lupta cu obezitatea! Iată cum a reușit Uraz Kaygılaroğlu să scape de kilogramele în plus!

După încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului, Uraz Kaygılaroğlu a fost cooptat într-un alt proiect de amploare, pe care nu a putut să-l refuze. Este vorba despre serialul Üç Kuruş, ale cărei filmări au început în anul 2021. Din distribuție mai fac parte și alți actori renumiți precum: Ekin Koc, Nesrin Cavadzade, Diren Polatoğulları, Aslıhan Malbora. Pentru acest nou proeict celebrul Uraz Kaygılaroğlu a fost nevoit să își schimbe foarte mult înfățișarea, să își vopsească părul blond și să adopte o tunsoare modernă.

Citeste si: Gediz din serialul Fiica ambasadorului, prima apariție în public alături de noua sa iubită! Iată cum au fost surprinși Uraz Kaygılaroğlu și superba lui parteneră, după perioada de carantină!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.