Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, relație specială cu fratele ei, Ilkay! Iată cât de mult seamănă cei doi frați!

Autor: Daniela Iliuta
neslihan atagul  Foto(6)

Neslihan Atagul, o actrita desavarsita

Sursa: www.serhattv.com.tr

Neslihan Atagul, actrița care a dat viață personajului Nare din serialul Fiica ambasadorului, este extrem de atașată de fratele ei, Ilkay.

Neslihan Atagul are doar 29 de ani și 16 ani de experiență pe platourile de filmare, devenind treptat una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe datorită talentului ei desăvârșit și a frumuseții sale naturale uluitoare.

Publicul a admirat faptul că tânăra actrița nu s-a dedicat aspectului ei fizic așa cum multe actrițe o fac, ci dimpotrivă s-a dedicat trup și suflet profesiei sale. Neslihan Atagul a jucat la un moment dat anul trecut chiar în ciuda faptului că se confruntă cu probleme grave de sănătate, dovadă clară că este devotată carierei sale.

Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, relație specială cu fratele ei, Ilkay!

Tânăra actriță Neslihan Atagul este considerată una dintre cele mai premiate actrițe din Turcia, mandrindu-se cu un palmares stufos și demn de o actrița talentată și dedicată profesiei. La finalul anului trecut celebra actrița a fost premiată cu distincția de Cea mai bună actrița în cadrul prestigoasei Gale a Premiilor DIAFA, desfășurată în Dubai.

Pentru că îndrăgită actrița s-a prezentat pe covorul roșu neînsoțită de soțul ei Kadir Dogulu, presă mondenă din Turcia a speculat rapid faptul că cei doi soți ar traversa o perioada mai dificilă în căsnicia lor. Însă la scurt timp aceștia au demonstrat tuturor că sunt mai fericiți și mai uniți că oricând, afișându-se împreună în mediul virtual.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Avertismentul dur dat lui Neslihan Atagul, protagonista din Fiica ambasadorului. De ce nu poate actrița să aibă, de fapt, copii

Dincolo de platourile de filmare, Neslihan Atagul este o soție fericită, care își dorește să devină și mama cât mai curând. Însă această are și statutul de sora mai mică și chiar de mătușa, având două nepoțele superbe.

Neslihan Atagul are o relație specială cu fratele ei, mai ales după decesul tatălui lor, care i-a unit și mai mult. Cei doi frați seamănă că două picături de apă și sunt foarte atașați unul de celelalt. Aceștia adoră să petreacă vacanțele împreună de regulă alături de cele două nepoțele ale familiei.

Citeste si: Ce fac Neslihan Atagul și Engin Akyürek, la un an de la încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce proiecte noi au fost cooptați celebrii actori!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.