Simina Loica și Alex Zănoagă, față în față după ce au anunțat că nu mai locuiesc împreună: ”Vede că eu am grijă de mine” De la ce a început, de fapt, scandalul dintre ei

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 18 ian 2022, 00:28

Simina Loica și Alex Zănoagă, față în față după ce au anunțat că nu mai locuiesc împreună

Sursa: Captură KANAL D

Simina Loica și Alex Zănoagă au mărturisit care a fost, de fapt, motivul pentru care au decis să nu mai locuiască împreună.

Simona Loica și Alex Zănoagă au trecut printr-o perioadă tensionată, aceștia au decis să ia o pauză și să locuiască separat pentru o vreme. Foștii concurenți de la ”Puterea dragostei” au fost invitați în cadrul emisiunii Teo Show, unde au dat cărțile pe față și au dezvăluit care este adevăratul motiv al rupturii dintre ei, după numeroasele speculații care au circulat în ultima vreme pe rețelele de socializare. 

Care este, de fapt, motivul separării dintre Simina Loica și Alex Zănoagă

Simina Loica și-a luat inima în dinți și a dezvăluit, în cadrul emisiunii Teo Show, care este adevăratul motiv care a dus la destrămarea familiei sale, în ciuda speculațiilor care au circulat în ultima perioadă în mediul online. Fosta concurentă de la ”Puterea dragostei” a dezvăluit că totul a pornit de la atitudinea pe care partenerul ei o are vizavi de familie.

Se pare că Alex Zănoagă își neglijează atribuțiile și se ocupă tot mai puțin de băiețelul lor, iar de multe ori pune pe primul loc activitățile personale decât pe cele de familie.

”Era o zi liberă, ai avut tu zilele alea libere, de Revelion, de Crăciun, și în loc să stăm și noi mai multe zile împreună a vrut să meargă la sală.

Și a zis că merge la sală, și am zis nu mai bine nu mergi la sală, mergem și noi în parc cu copilul. Și a zis că vreau să merg la sală.”, a declarat Simina.

Citeste si: Cum s-au filmat Simina Loica și Alex Zănoagă la cateva zile după ce și-au anunțat despărțirea

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alex Zănoagă: ”Am plecat la mine acasă”

După o ceartă mai aprinsă, Alex Zănoagă a decis să plece acasă la el, iar pe Simina a lăsat-o cu copilul în casa în care au locuit de când s-a născut Dominic. Bruneta a ajuns la capătul răbdării ne mai suportând atitudinea indiferentă a soțului ei. Alex a recunoscut că se ocupă mai mult de el, în ceea ce privește îngrijirea aspectului fizic, în timp ce Simina se neglijează foarte mult pentru că trebuie să se ocupe de fiul lor.

”Cred că s-a frustrat mai mult pentru că eu merg la sală. Ea vede că eu am grijă de mine și ea nu poate să meagă la salon, să-și facă părul sau genele. ”, a spus Alex Zănoagă.

”Părul și gene, și asta, îmi fac când pot. O să vă arat! O să vin odată cu unghiile cum le port eu...crescute.

Și așa stau, dacă îmi cade una o leg cu plasture, aia e.”, a spus Simina.

După pauza de câteva zile pe care au luat-o, Simina și Alex au decis să-și mai dea o șansă și să îndrepte lucrurile în relația lor.

Citeste si: Simina Loica a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat! De ce a fost criticată bruneta de către urmăritorii ei: „Și-a distrus viața, regretă după Jador”