Irina Tănase este de nerecunoscut după despărțirea de Liviu Dragnea! Ce operații estetice și-ar fi făcut fosta iubită a politicianului

Autor: Madalina Maftei

Irina Tănase a trecut printr-o serie de schimbări după despărțirea de Liviu Dragnea. Tânăra pozează într-o femeie fericită și are o înfățișare nou. Ce operații estetice și-ar fi făcut fosta iubită a politicianului?

Irina Tănase nu a trecut prin cea mai bună perioadă din viața ei, după ce Liviu Dragnea a părăsit-o. Politicianul a acuzat-o de infidelitate, astfel a decis să plece din casa în care locuiau împreună. Deși lucrurile nu sunt deloc roz, Irina Tănase încearcă să mascheze ce simte și pozează într-o femeie fericită. După despărțirea de Liviu Dragnea, înfățișarea tinerei a început să capete schimbări vizibile. A apelat fost iubita a politicianului la operații estetice?

Ce operații esetice și-a făcut Irina Tănase?

Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, a postat recent o fotografie pe Instagram, în care se poate observa că trăsăturile feței ei au suferit ceva modificări, față de cum arăta înainte.

Nu se știe dacă este vorba despre vreo intervenție estetică, ori Irina Tănase a apelat la filtre de editare, des folosite de vedete în social media pentru a-și ascunde imperfecțiunile.

Cert este că tănăra încearcă să dea uitării scandalul în care a fost acuzată de infidelitate de fostul partener.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Irina Tănase, gest disperat după ce Liviu Dragnea nu mai vrea să ia legătura cu ea sub nicio formă! Ce mesaj i-a transmis fosta iubită după ce și-a petrecut Revelionul fară politician

Irina Tănase, victima unei răzbunări?

Infidelitatea Irinei Tănase ar putea fi pusă la îndoială, un detaliu care schimbă radical datele amantlâcului. 

Stenogramele discuțiilor cu presupusul amant ar fi fost fabricate.

Aceasta este părerea Irinei Tănase și încearcă, acum, din răsputeri să demonstreze că este nevionvată, iar Liviu Dragnea a părăsit-o pe nedrept. Mai precis, numărul de telefon al presupusului amant, Paul, care apare în stenograme, este, în realitate, al unui cunoscut om de afaceri care trăiește în Marea Britanie.

Liviu Dragnea a plecat din casa în care locuia cu Irina Tănase după ce a aflat de stenogramele conversației dintre iubita sa și presupusul amant.Presupusul

amant al Irinei este din Galați, iar tatăl lui ar avea o mega-firmă de construcții. Cel puțin așa s-ar lăuda bărbatul în cercul lui de prieteni.

Citeste si: Gestul la care a recurs Liviu Dragnea în timp ce era cu Irina Tănase! Fostul lider PSD a angajat un detectiv, ca să o urmărească pe fosta lui parteneră