Doi actori tineri și frumoși din Turcia s-au logodit, după șapte ani de relație! Iată când va avea loc nunta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2022, 15:02

Sunt tineri, talentați și se bucură de mare succes în carieră! Actorii Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au decis să își unească destinele!

Cei doi actori turci, Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au cunoscut pe vremea când au jucat împreună în serialul de excepție „Kiraz Mevsimi” („Sezonul cireșelor”), în anul 2014, iar treptat iubirea lor s-a transpus și în viață reală, devenind iubiți în anul 2015. Și de atunci au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de actori celebri din Turcia.

Doi actori tineri și frumoși din Turcia s-au logodit, după șapte ani de relație!

Potrivit tvmania.ro, în vara anului 2021, pe când se aflau împreună în vacanță în SUA, Serkan Çayoğlu a cerut-o în căsătorie pe superbă actrița Özge Gürel, care a acceptat fericită. La scurt timp cei doi îndrăgostiți au declarat în presă mondenă din Turcia faptul că își doresc să organizeze nuntă în vara anului 2022, pentru a nu mai fi îngrădiți de pandemia de COVID-19.

La acea vreme, Özge Gürel și Serkan Çayoğlu și-au dorit să fie destul de discreți în privința vieții lor personale și nu au oferit prea multe detalii despte logodnă sau despre nuntă, însă o publicație renumită din Turcia a descoperit faptul că cei doi actori au organizat o petrecere intimă alături de rudele lor și câțiva prieteni pentru a sărbători fericitul eveniment. Mai mult decât atât, se pare că faimosul actor i-a dăruit iubitei lui un inel superb în valoare de 370.000

de lire turcești.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce mai fac îndrăgiții actori din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, la zece ani de la încheierea filmărilor! Iată cât de mult s-au schimbat!

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Serkan Çayoğlu şi Özge Gürel au decis să se căsătorească anul acesta în luna iunie, atunci când își vor uni destinele pentru totdeauna și viață lor va deveni un etern anotimp al iubirii.

Citeste si: Celebra Asli Enver trăiește o nouă poveste de dragoste! Iată cine este misteriosul bărbat care a reușit să-i cucerească inima frumoasei actrițe!