Anca Ciota a răbufnit! Prezentatoarea de meteo a transmis un mesaj dur persoanelor care o critică: „Toți cei care mă mai agasează vor primi block”

Autor: Lavinia Medrea

Anca Ciota a răbufnit! Prezentatoarea de meteo a transmis un mesaj dur persoanelor care o critică: „Toți cei care mă mai agasează vor primi block”

Sursa: Instagram Anca Ciota

Anca Ciota este prezentatoare meteo la Kanal D și, nu cu prea mult timp în urmă, a anunțat că ea și soțul ei, Phelipe, urmează să devină părinți.

Anca Ciota și Phelipe sunt împreună de 15 ani și, în urmă cu două luni, cei doi au anunțat pe Instagram că vor deveni părinți pentru prima dată.

Anca Ciota și Phelipe se pregătesc să fie părinți pentru prima dată

Prezentatoarea meteo de la Kanal D, Anca Ciota, și soțul ei, Phelipe, se pregătesc să devină părinți.

„Bebelușul se va naște în mai 2022. Avem emoții pe care nu le putem descrie în cuvinte! Am emoții doar când scriu aceste cuvinte și mă pregătesc să apăs butonul care dezvăluie această veste. Semnat: Viitorii mami și tati”,  a transmis Anca Ciota pe Instagram.

Citeste si: Anca Ciota este însărcinată! Prezentatoarea de la Kanal D și Phelipe vor deveni părinți pentru prima dată: "Avem emoții"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Phelipe a făcut și el anunțul tot pe pagina lui de Instagram, printr-un mesaj la fel de emoționant.

„Am visat mult la acest moment… nu știam cum o să fie. Plin de emoție, bucurie, dragoste, vă anunț că vom avea un bebe. Mulțumesc suflețelului pentru că ne-a ales și mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această binecuvântare! Abia aștept să-l țin în brațe. Un nou capitol din viața noastră a început...

Mulțumim Doamne!”, a scris Phelipe pe Instagram.

Anca Ciota, enervată de comentariile răutăcioase ale urmăritorilor ei: „Toți cei care mă mai agasează vor primi block” 

De curând, Anca Ciota a transmis un mesaj tranșant pentru persoanele care îi critică stilul de viață din timpul sarcinii.

Citeste si: Anca Ciota a anunțat sexul bebelușului! Vedeta a sperat până în ultimul moment că va avea o fetiță: ”Universul ne-a dat planurile peste cap”

„Dacă expun anumite lucruri pe online, nu îți dă ție dreptul să îmi spui să îmi schimb medicul, ce să mănânc, când să fac sport, etc. Unii (dar mai ales unele) întrec orice limită a bunului simț. În postările mele, niciodată nu spun -faceți ca mine!- Postările mele pe social media sunt despre ce fac EU! Expun stilul meu de viață fără a impune și altora să facă asta.

Fiecare are propriul filtru și alege ce face cu viața și sănătatea lui. Deci toți cei care mă mai agasează cu părerile lor (pe care oricum nu le-am cerut) vor primi block.”, a fost mesajul dur transmis de Anca Ciota pe Instagram. 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.