Câte kilograme are Lily Collins, cunoscută din serialul „Emily in Paris”? Adevărul despre greutatea ei, după ce a fost criticată că este „prea slabă”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 oct 2022, 10:40

Câte kilograme are Lily Collins, cunoscută și ca „Emily in Paris”? Adevărul despre greutatea ei, după ce a fost criticată că este „prea slabă”

Sursa: Instagram Lily Collins

Lily Collins este frumoasa actriță care o interpretează pe Emily, personajul principal din serialul „Emily in Paris” difuzat pe Netflix. Toată acțiunea se învârte în jurul personajului Emily Cooper și peripețiile prin care trece de când a ajuns în Paris.

Lily Collins, actrița care a făcut furori în serialul „Emily in Paris” de pe Netflix, a atras atenția fanilor ei datorită presupusei pierderi în greutate. Urmăritorii ei au fost destul de îngrijorați în legătură cu greutatea actriței.

Câte kilograme are Lily Collins, actrița din „Emily in Paris”

Multă lume a vorbit despre pierderea în greutate a lui Lily Collins, care a stârnit discuții între fanii „Emily in Paris”.

În fantezia supremă de evadare, Emily este o tânără orientată spre realizări, care este gata să schimbe lucrurile la firma pariziană de marketing de lux, Savoir. În sezonul 1, ea se îndrăgostește de vecinul ei, Gabriel, rol interpretat de actorul Lucas Bravo.

Lucrurile se complică și mai mult odată cu sosirea lui Alfie, interpretat de Lucien Laviscount, bărbatul pe care îl întâlnește Emily la cursul ei de franceză, în sezonul doi.

În plus, Gabriel se răzgândește cu privire la mutarea în Normandia, lucru care provoacă probleme pentru Emily și Camille, rol interpretat de Camille Razat. 

Se pare că presupusa scădere în greutate a actriței Lily Collins a fost cea care i-a umplut cel mai mult pe fani de îngrijorare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: TOP 10 cele mai interesante și așteptate filme ale anului 2022! Ce putem urmări anul acesta

„Lily Collins a slăbit mai mult în sezonul 2? Sper că se descurcă bine”, a scris pe Twitter user-ul @clstx.

„Greutatea lui Lily Collins, sau lipsa acesteia, distrage foarte mult atenția în acest sezon. Sper că primește ajutorul de care are nevoie”, a mai scris, de asemenea, pe Twitter, user-ul @ivmayes.

Lily Collins a avut probleme cu anorexia și cu bulimia

În prezent, Lily Collins are 1,65 m înălțime și cântărește 51 de kilograme. Actrița a recunoscut că a avut probleme, în trecut, cu greutatea.

Citeste si: Premiile Oscar 2022 vor avea o gazdă pentru prima dată în trei ani! Iată despre cine este vorba

Lily a slăbit anterior pentru „To the Bone”, o dramă Netflix din 2017 care se ocupă de concepțiile pentru care oamenii cu anorexie se îndrăgesc inconștient.

 „Am vrut să pot să-mi exercit cel mai bine experiențele asupra lui Ellen mergând până la limitele în care mă simțeam confortabil să merg ca actor”, a declarat Lily Collins, într-un interviu. Actrița a confirmat, de asemenea, că a avut probleme cu anorexia și bulimia, în trecut.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.