Mesajul tulburător postat de mama Raisei în urma cu doar câteva zile înainte că fata ei să fie spulberată pe trecerea de pietoni

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 ian 2022, 10:07

Ce a postat mama Raisei in urma cu 4 zile pe Facebook

Mama Raisei a postat in urma cu doar 4 zile inainte de tragedie un mesaj pe Facebook la care nici in cel mai negru nu se gandea.

Fara sa banuiasca o clipa ca fiica ei va sfarsi spulberata pe o trecere de pietoni in nordul Capitalei, pe bulevardul Laminorului, mama Raisei distribuia pe Facebook un mesaj de avertizare in legatura cu traversarea pe trecerea de pietoni. Femeia, de profesie coafeza in cartierul in care locuieste alaturi de sot si de singurul copil care le-a ramas in viata, un baietel de 3 ani, a postat acest mesaj fara sa ii treaca vreo secunda prin cap ca ar putea traversa peste numai patru zile cel mai negru cosmar din viata ei.

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă mama Raisei, fetița spulberată pe trecerea de pietoni de către un polițist de 27 de ani

Ce a distribuit mama Raisei in urma cu doar cateva zile inainte de tragedia in urma careia si-a pierdut fiica

„Dacă pietonul nu se asigură (pct.1), atunci pietonul moare. Dacă ție nu-ți pasă de viața ta, nu te aștepta să-i pese altcuiva.Asigură-te

înainte:

NU calci pe trecerea de pietoni înainte să te asiguri că fiarele pe 4 roți sunt pregătite să te lase, au redus viteza și s-au oprit! NU calci pe trecere vorbind la telefon! NU treci în fugă pe trecere! E trecere, nu pistă pentru alergare!”, este postarea distribuita de Liliana, mama Raisei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In momentul de fata, politistul in varsta de 27 de ani este anchetat in stare de libertare si are si dreptul de a conduce in continuare circuland cu o dovada emisa de Politie conform noilor prevederi ale legii pe timp de pandemie.

Politistul in varsta de 27 de ani care a provocat accidentul este cercetat in libertate

Citeste si: Reacția tulburătoare a celeilalte fetițe care a fost lovită pe trecerea de pietoni, dar care a scapăt cu viață! Care a fost primul lucru legat de Raisa pe care l-a făcut

"La nivelul parchetelor, în cauzele în care anterior instituirii stării de urgență prin ordonanță a procurorului a fost dispusă prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de circulație ale permisului de conducere, emise în temeiul art. 111 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002, pentru limitarea infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2, persoanele interesate nu este necesar să depună cereri de prelungire."

Constantin Popescu va avea dreptul sa urce la volan cat timp va dura procesul penal de la Judecatoria Sectorului 1 cat si pe cel al Tribunalului Bucuresti.

Daca omul legii va fi condamnat cu suspendare, permisul va fi anulat si va putea sa dea din nou examen dupa un an de la emiterea sentintei. Daca pedeapsa este cu executare, atunci va putea da examen la sase luni dupa ce va fi eliberat din penitenciar.

 

Taguri: