Ele au fost marile iubiri ale celebrului Engin Akyürek, actorul principal din serialul Fiica ambasadorului! Care au fost superbele femei ce i-au furat mințile chipesului actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2022, 17:33
video Foto(7)

Engin Akyürek, care a dat viață personajului Sancar din serialul Fiica ambasadorului, este considerat un mare cuceritor.

Îndrăgitul actor Engin Akyürek este unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia, însă totodată a devenit cunoscut în ultimii ani și datorită vieții sale private destul de tumultoase. În ciuda faptului că a încercat mereu să fie cât mai discret atunci când a venit vorba despre femeile din viață să, Engin Akyürek a fost surprins de-a lungul timpului de presă din Turcia, alături de femei frumoase, ce fac parte din breasla sa.

Însă destinul nu l-a ajutat să își întâlnească până în prezent marea iubire alături de care să își întemeieze propria familie.

Ele au fost marile iubiri ale celebrului Engin Akyürek, actorul principal din serialul Fiica ambasadorului!

Engin Akyürek se bucură de aprecierea și admirația publicului și de performanțele acumulate în cei aproape 20 de ani de carieră în domeniul actoriei. Deși a ajuns la frumoasă vârstă de 40 de ani, Engin Akyürek arată parcă neschimbat, având aceeași carisma și alură sofisticată, purtând haine moderne și păstrându-și aceeași condiție fizică de invidiat.

Publicul din țară noastră l-a cunoscut cu mulți ani în urmă, încă din 2012, pe vremea când a jucat în serialul Fatmagul, alături de celebra actrița Beren Saat, iar de curând a apărut din nou la Kanal D, în producția Fiica ambasadorului, în rolul Sancar, un tânăr ambițios ce lupta pentru iubirea sa.

Presa din Turcia a speculat deseori că celebrul actor Engin Akyürek ar avea relații pasagere cu multe femei frumoase.

Potrivit tvmania.ro, în anul 2011, celebrul actor a fost surprins alături de modelul Cansu Taşkın (29 de ani), pe care o cunoscuse cu ceva vreme înainte în serialul Fatmagul, în care jucase și ea. Însă aventură lor s-a încheiat rapid, deoarece Engin a fost deranjat de atitudinea acesteia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce meserie are Engin Akyürek, protagonistul serialului Fiica ambasadorului! Puțină lume știe ce facultate a terminat carismaticul actor turc!

În anul 2014, Engin Akyürek a trăit o poveste de iubire inedită cu altă femeie frumoasă, Tuvana Türkay (31 de ani). Pe atunci Engin avea mare succes cu rolul din „Dragoste de contrabandă”, în care o avea colegă pe Tuba Büyüküstün.

Deși fanii speculau atunci că între ei ar există o relație, în realitate el se iubea cu Tuvana Türkay, care juca și ea în același serial. Însă în anul 2015, cei doi s-au despărțit.

Ulterior, în anul 2018, presă din Turcia a lansat un nou zvon coforma căruia, Engin Akyürek s-ar iubi cu actrița Cansu Dere (41 de ani). Pe atunci s-a vehiculat faptul că cei doi inceara pe cât posibil să fugă de ochii jurnaliștilor și se întâlneau departe de Istanbul.

Între timp, au mai apărut zvonuri că Engin ar mai avut câteva relații pasagere cu actrițele Bestemsu Ozdemir, Pînar Deniz și chiar cu Tülin Yazkan, cea care a interpretat rolul Menekse în serialul Fiica ambsadorului, în care a jucat și celebrul actor, rolul principal.

Citeste si: Ea este cea mai mare iubire a carismaticului Sancar din serialul Fiica ambasadorului! Iată cine este frumoasa actriță care l-a cucerit iremediabil pe celebrul Engin Akyürek!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.