Anamaria Prodan a vorbit pe șleau despre relația cu Dan Alexa: "Îl iubesc pe Dan Alexa. Eu l-am bătut și pe bărbate-miu

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 oct 2022, 00:05

Anamaria Prodan despre episodul Dan Alexa

Sursa: Captură YouTube

Sexy impresara a vorbit pe sleau despre episodul Dan Alexa si despre pumnul pe care i l-a dat in public antrenorului.

Pentru cine nu isi mai aminteste, Anamaria Prodan a tinut prima pagina a ziarelor cu celebra faza cand i-a dat un pumn la restaurant antrenorului Dan Alexa. Imaginile cu cei doi au facut incojurul presei de scandal aparand astfel articole conform carora Alexa ar fi fost amantul Anamariei si din gelozie, aceasta l-a pocnit direct in fata.

Citeste si: Reacția Anamariei Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima ecografie cu bebelușul pe care îl așteaptă cu noua iubită

Anamaria Prodan a vorbit despre episodul Dan Alexa si despre pumnul incasat de antrenor

In cel mai recent podcast pe care l-a facut alaturi de Codin Maticiun, Anamaria Prodan a vorbit despre relatia ei cu Dan Alexa, mai ales ca s-au primit numeroase mesaje pe aceasta tema, unele dintre ele spunand ca sexy impresara are parte de acelasi lucru pe care ea l-a facut lui Reghecampf in urma cu 3 ani cu Dan Alexa.

Anamaria Prodan a tinut sa clarifice totul in podcastul lui Codin Maticiuc si sa vorbeasca despre relatia cu Dan Alexa: "Îl iubesc pe Dan Alexa asa cum te iubesc pe tine, Codin Maticiuc sau pe tine, Cosmin Natanticu. Sunt singura femeie din Romania care nu s-a culcat cu Codin Maticiuc. Eu sunt vulcanica si toti prietenii mei stiu asta, eu asa am fost, nu e un lucru bun, eu sar la bataie.

Daca iti explic si nu intelegi, iti dau un pumn. Eu am lovit multa lume si pe barbate-miu l-am batut. Ai mei ma cunosc. Am batut si oameni din fotbal.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Anamaria Prodan si-a adus avocatul in podcastul cu Codin Maticiuc

Eu am fost combinata cu toti patronii. Da, mi-au facut avansuri, sunt frumoasa. Mi le asum. Sunt in fotbal din 2005. Eu bat numai barbati, niciodata femei. Gigi Becali mi-a zis de Florentina Raiciu. I-am gasit numarul in telefon. A zis pe post. A zis ca de opt ani fura banii familiei.

Ei ii era frica de mine. 

Citeste si: Anamaria Prodan, adevărul despre iubit! Sexy impresara a vorbit deschis despre viitorul bărbat din viața ei

Pe actuala mi-a tinut-o si in casa. Pentru mine, familia e ceva sfant. Eu i-am explicat prima data, stai cuminte, esti in Champions League...O sa iti spun avocatul cam ce demersuri s-au facut.