Ce s-a întâmplat cu 3 săptămâni înainte ca Adela să se sinucidă. Noi detalii despre polițista din Strehaia care s-a împușcat cu arma din dotare

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 oct 2022, 01:20

Adela, polițista din Strehaia care s-a sinucis

Sursa: Facebook Adela Loredana

Ies la iveală noi detalii despre Adela, polițista de 25 de ani din Strehaia care s-a sinucis cu arma din dotare. Ce au dezvăluit apropiații despre ea și ce s-a întâmplat cu 3 săptămâni înainte să își pună capăt zilelor?

Adela, polițista din Strehaia care s-a sinucis folosind arma din dotare, se pare că se confrunta cu probleme serioase de sănătate. Cei care au cunoscut-o au dezvăluit ce s-a întâmplat cu tânăra cu doar 3 săptămâni înainte de a comite gestul extrem.

Ce a determinat-o pe Adela să se sinucidă? Adevărul despre polițista din Strehaia

Din postările pe care le făcea pe rețelele de socializare părea să aibă o viață fericită, dar în realitate, Adela se confrunta cu probleme serioase de sănătate.

Apropiații polițistei din Strehaia care s-a sinucis cu arma din dotare au dezvăluit că de trei săptămâni, tânăra se confrunta cu o depresie puternică. Atât soțul ei, cât și restul familiei au încercat să o ajute și chiar au îndemnat-o să meagră la medic pentru a primi consiliere, însă polițista de 25 de ani a refuzat.

Se pare că depresia ar fi fost cea care a împins-o pe Adela să comită gestul necugetat.

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni... toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul. Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliserăm împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric.

Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap). În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se afla Adela.
Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”,
a povestit un apropiat al Adelei, polițista de 25 de ani care s-a sinucis în baia gării din Strehaia, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cu cine a vorbit ultima oară la telefon Adela, polițista de 25 de ani care s-a sinucis în gara din Strehaia. Tânăra era căsătorită cu un polițist

Adela, polițista de 25 de ani din Strehaia, s-a sinucis cu arma din dotare

Adela lucra ca ajutor de șef de post la Poliția Transporturi din Strehaia.

Polițista de 25 de ani fusese testată psihologic în anul 2020 și primise aviz pozitiv pentru a-și desfășura activitatea. Adela s-a împușcat în cap cu arma din dotare în baia gării din Strehaia, la scurt timp după ce a intrat în tură. Aceasta a fost găsită inconștientă de un coleg și chiar dacă medicii au încercat să îi salveze viața, polițista de 25 de ani s-a stins în drum spre spital. 

Adela absolvise Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția 2018. Tânăra era căsătorită cu un polițist de la Ipj Dolj.

Citeste si: Cine este poliţista care s-a împuşcat în cap în această dimineață. Adela Loredana avea 25 de ani și era căsătorită de doar câteva luni

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.