Mellina, prima vacanță după eliminarea de la ”Bravo, ai stil!” Ce destinație a ales vedeta și cu cine a plecat

Autor: Madalina Maftei

Mellina, prima vacanță după eliminarea de la ”Bravo, ai stil!”

Sursa: Instagram Mellina

Mellina a plecat în prima vacanță după eliminarea din competiția ”Bravo, ai stil!”. Vedeta a optat pentru o destinație nu prea îndepărtată, unde să se poată relaxa și să se bucure de activitățile care o fac fericită.

După ce a părăsit competiția ”Bravo, ai stil”, Mellina a decis să ia o pauză de la tot și să plece într-o scurtă vacanță, în care să se bucure de sporturile de iarnă, activități care o fac foarte fericită. Artista nu a plecat singură în vacanță, ci alături de bunul ei prieten Bogdan Urucu și de o prietenă. Ce destinație au ales cei trei?

Mellina, prima vacanță după eliminarea de la ”Bravo, ai stil!”

Mellina a plecat în prima vacanță după eliminarea de la ”Bravo, ai stil!”. Vedeta s-a hotărât să ia o pauză de la toate activitățile zilnice și să se bucure de puțin timp liber alături de prieteni.

Artista a plecat pentru câteva zile la munte, nu singură, ci alături de Bogdan Urucu și de o prietenă. Mellina și Bogdan au legat o frumoasă relație de prietenie și petrec foarte mult timp împreun.

Aceștia au plecat pentru câteva zile pe pârtie, la munte, pentru a se bucura de vremea bună, perfectă pentru ski.

”Deci programul meu pentru următoarele patru zile va fi așa: vin fiert, placă, placă, placă, pârtie, părtie, părtie, aici cu Bogdan...După care seara jumări, jumări, jumări cu ceapă și pâine”, a explicat Mellina pe Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Eliminare la Bravo, ai stil! Celebrities. Ilinca Vandici face anunțul de care se temeau toate concurentele din competiție

Mellina este eliminata din competitia Bravo, ai stil! Celebrities

Parcursul Mellinei în competiția ”Bravo, ai stil” s-a încheiat destul de repede, însă nu regretă că a fost eliminată și se bucură că a făcut parte din această emisiune.

"C'est la vie. Nu este nicio problema. Chiar am stat mai mult decât mă așteptam la început. Îmi pare rău că voi pleca. Mulțumesc pentru aceasta experiență, mulțumesc juriului de la care am învățat multe, mulțumesc fetelor care sunteți super mișto din toate punctele de vedere. Mulțumesc oamenilor care m-au votat și m-au susținut și ce să zic...O să îmi fie dor de voi. Nu credeam că o să zic asta.

La început mi-a fost frica de juriu după care am început să îi cunosc și să văd că sunt oameni foarte de treaba. A fost o experiență deosebita. Toți oamenii din spatele camerelor, reporterii, chiar am rămas fară cuvinte. Nu sunt supărată, îmi pare rău, dar a fost o experiență deoasebita.",  a spus Mellina după eliminare.

Citeste si: Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities dintre Raluca Dumitru, Mellina și Amna: "Chiar am rămas fară cuvinte!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.