Frățiorul Raisei, fetița spulberată pe trecerea de pietoni de către un polițist, pune întrebări sfâșietoare despre sora lui. Ce îi spun părinții

Autor: Alice Popescu

Tatal Raisei, fetita, ucisa pe trecerea de pietoni, a oferit cateva detalii cutremuratoare despre ce se intampla acum in familia lui.

S-a facut mai bine de o saptamana de cand accidentul in care doua fetite au fost lovite in plin pe trecerea de pietoni, a zguduit intreaga opinie publica din Romania. Daca una dintre fetite, a reusit sa scape cu viata, cealalta, Raisa, nu a mai reusit fiind efectiv spulberata de catre soferul care conducea masina de politie. Parintii fetitei isi plang acum durerea in liniste si abia reusesc sa se concentreze ca viata sa mearga mai departe pentru binele celuilalt copilas pe care il au in varsta de 3 ani.

Cei doi frati erau foarte atasati unul de celalalt, iar micutul deja isi pune semne de intrebare in legatura cu sora lui mai mare si isi intreaba parintii mereu de ce nu vine acasa.

Citeste si: Legătura șocantă intre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni și polițista de 25 de ani din Strehaia care s-a sinucis in baia unei gări

Fratiorul Raisei, intrebari sfasietoare despre sora lui mai mare

Tatal Raisei a povestit si cum incearca sa-l linisteasca pe baietel spunandu-i, poate, cea mai frumoasa poveste despre sora lui: "”A întrebat două seri de ce nu vine Raisa acasă să doarmă și i-a spus Lili că ea vine doar noaptea să ne vegheze și că e un îngeraș de acum.” 

Parintii Raisei sunt efectiv devastati si spera sa se faca dreptate pentru linistea lor. Mai mult, exact la o saptamana de la moartea micutei, Constantin Popescu, politistul care a produs teribilul accident a facut si prima declaratie.

Pentru că a fost pus la zid pentru faptul că și-a schimbat geaca imediat după producerea accidentului rutier, polițistul a precizat că a făcut acest lucru nu pentru a mușamaliza ceea ce s-a întâmplat, ci pentru a nu fi linșat de oameni.

Polițistul a declarat că, în primele minute după producerea accidentului, nu a realizat că sunt două victime.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Politistul care a spulberat-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a facut prima declaratie

Citeste si: Ce a apărut la înmormâtarea Raisei, fetița de numai 11 ani care a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Mama copilei face marturisiri copleșitoare

„A recunoscut că nu cunoştea procedura de resuscitare, primul ajutor, mai mult decât atât, şi informaţiile cu privire la condusul defensiv sunt ca în România, doar o birocraţie pentru că nici nu a ştiut să răspundă la întrebarea unde a făcut cursul de conducere defensivă.

Pur şi simplu acest curs nu a existat nicăieri, doar în nişte scripte. Nu a văzut absolut nimic, s-a trezit cu o bubuitură, după care a pus frână. El în continuare merge pe aceeaşi ipoteză că el a verificat trecerea de pietoni şi nu era nimeni acolo, deşi din filmări se vede foarte clar că fetiţele mergeau încet şi abia ulterior au luat-o la fugă. A fost o întrebare adresată de către mine şi a spus că era atent, singurul lucru pe care l-a recunoscut şi practic lucrurile sunt clare aici: avea viteză excesivă şi a recunoscut lucrul acesta.

Nu a putut să precizeze cât era viteza. Cert este că, în momentul de faţă, din declaraţii reiese clar că au venit colegii lui la faţa locului şi el spune că totuşi că acel schimb de geacă, de fapt nu ar fi fost un schimb de geacă, ci i-ar fi dat acea geacă ca să îl acopere, să nu îl linşeze acolo. Era înmărmurit, a dat ture lungi pe hol. Puţine cuvinte, declaraţia a fost scurtă. A rezumat că în ziua respectivă nu se afla în misiune. Girofarul îl avea pornit pentru că voia să se asigure că este vizibil, astea au fost declaraţiile lui şi nu în ultimul rând, în momentul producerii accidentului, el spune că pur şi simplu nu a văzut nimic, nu şi-a dat seama. Nu şi-a dat seama că au fost două victime, ci i-a fost atrasă atenţia de un alt participant la trafic.”, a precizat Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, conform spynews.ro.

 

 

Taguri: