Mesajul sfâșietor a lui Ionuț Cercel pentru tătăl lui, Petrică Cercel, la 5 luni de la trecerea în neființă: ”Și dacă aș reuși”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 24 ian 2022, 16:31

Mesajul sfâșietor a lui Ionuț Cercel pentru tătăl lui, Petrică Cercel, la 5 luni de la trecerea lui în neființă: ”Și dacă aș reuși”

Sursa: Facebook Ionut Cercel

Ionuț Cercel suferă enorm după pierderea tatălui său. La aproape cinci luni de la trecerea în neființă a celebrului artist, fiul său a făcut public un mesaj sfâșietor.

Petrică Cercel a lăsat în urma lui multă durere și suspine. La aproape cinci luni de la trecerea lui în neființă, fiul său, Ionuț Cercel, a făcut public cu mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. 

Mesajul sfâșietor a lui Ionuț Cercel pentru tătăl lui, Petrică Cercel

Familia Cercel suferă enorm după ce stâlpul familie, Petrică Cercel, a trecut în neființă în urmă cu aproape cinci luni.

Regretatul artist s-a stins din viață după ce starea lui de sănătate s-a agravat ca urmare a infecției cu noul coronavirus, boală care a răpus sute de mii de oameni.

Ionuț Cercel nu-și poate imagina viața fără părintele lui, iar golul pe care l-a lăsat în urmă nimeni nu-l va putea astupa. 

Recent, artistul a postat pe pagina de Facebook un mesaj sfâșietor pentru tatăl său, semn că durerea pe care a lăsat-o în urmă nu s-a estompat deloc, iar lipsa lui este resimțită tot mai tare.

”Și dacă aș reuși, să vorbescu cu Dumnezeu: i-aș spune ”Tu ai muți îngeri, dă-mi-l înapoi pe al meu...”, este mesajul distribuit de Ionuț Cercel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Peste 800 de persoane au distribuit mesajul artistului, iar alte 10.000 au apreciat imaginea și și-au arătat compasiunea față de celebrul manelist.

Citeste si: Florin Cercel, gest impresionant la aproape 4 luni de la moartea tatălui său. Detaliul incredibil pe care fanii l-au observat

Ionuț Cercel a lansat o melodie în memoria tatălui său

La scurt timp după trecerea în neființă a regretatului artist, fiul său, Ionuț Cercel a lansat o melodie plină de emoții, compusă chiar de răposatul său tată, pe care nu a apucat să o mai lanseze.

”Mai lasă-mă, Doamne, în viață/ Lasă-mă să mai trăiesc pentru copilașii mei/ Vor plânge mult în urma mea (...)”,  sunt doar câetva din versurile piesei compuse de Petrică Cercel.

„Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu.
Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”,  a scris Ionuț Cercel, în secțiunea de comentarii a videoclipului.

Citeste si: Ionuț Cercel are parte de primul și cel mai trist Crăciun fără tatăl lui, Petrică Cercel: „Tată...”