Soțul Adelei, polițista care s-a împuscat în cap în toaleta unei gări, acuzat că își face imagine de pe urma soției decedate! Ce a publicat el pe contul de TikTok după tragedie

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 oct 2022, 00:05

Adela, politista care s-a impuscat in cap, avea depresie

Durerea din familia Adelei, politista care si-a pus capat zilelor la numai 25 de ani, este cu atat mai mare cu cat nu au inteles gestul fetei.

Politista de 25 de ani care s-a impuscat in baia garii din Strehaia a lasat o multime de semene de intrebare in urma si o familie care nu isi poate reveni nici acum. Tanara era proapspat casatorita, avea toata viata inainte, avea o casnicie ca in povestit, insa, se pare ceva a macinat-o teribil pe frumoasa politista care intr-un moment de cumpana s-a sinucis in baia garii din Strehaia. Nimeni nu am mai putut face nimic pentru ea, iar vestea pentru familia si sotul ei a fost devastatoare. 

Citeste si: Reacția neașteptată a părinților Raisei la scrisoarea polițistului: "Știe că a omorât un copil"

Ce a postat sotul Adelei, politista care s-a sinucis, pe contul lui de TikTok

Se pare ca atat familia cat si apropiatii stiau de depresia prin care trecea politista si aceasta chiar a consultat un medic. Multi critica pe cei din familie ca nu au stiut sa gestioneze aceasta problema grava a Adelei si au lasat-o asa ajungand sa recurga la gestul suprem.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prietenii Adelei sunt si acum in stare de soc si spun ca nu s-au asteptat o secunda la gestul tinerei: "Ceea ce pot sa vă spun este faptul că nu ne-am așteptat o secundă la acest gest din partea

ei, fiind o persoană foarte puternică și împlinită din toate punctele de vedere. În niciun caz nu e vorba despre o ceartă cu soțul, așa cum s-a scris foarte mult.” 

Citeste si: Primul mesaj transmis de soțul polițistei din Strehaia, care s-a împușcat în cap: „Îngerul meu m-a părăsit”

Val de reactii din partea internautilor la adresa sotului politistei

Mai mult, sotul Adelei isi striga durerea ne mai reusind sa isi stapaneasca lacrimile si suferinta teribila. Pentru a-si mai alina dorul de sotia lui, politistul a publicat pe contul lui de TiKTok canteva filmulete cu ea. Reactiile internautilor nu au intarziat sa apara, unele dintre ele fiind de-a dreptul critice la adresa barbatului care este acuzat ca isi face publicitate pe spatele sotiei decedate.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.