Cum se înțeleg, de fapt, Viviana Sposub și George Burcea: „Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 ian 2022, 15:02

Cum se înțeleg, de fapt, Viviana Sposub și George Burcea: „Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate”

Sursa: Instagram George Burcea

Viviana Sposub a făcut câteva declarații despre cum se înțelege cu partenerul ei de viață, George Burcea, și i-a uimit pe toți urmăritorii ei cu detaliile pe care le-a oferit.

Viviana Sposub și George Burcea nu au mai fost atât de activi pe rețelele sociale, motiv pentru care fanii lor s-au gândit că s-au despărțit sau certat. Pentru a lămuri toată situația, internauții nu au ezitat să o întrebe pe concurenta de la „Bravo, ai stil”  ce se întâmplă în viața lor în aceste momente.

Cum decurg lucrurile între Viviana Sposub și George Burcea

Pentru că multă lume s-a întrebat dacă Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit, partenera de viață a actorului a răspuns la o serie de întrebări prin intermediul InstaStory.

Curioșii nu au întârziat să încerce să afle cum se înțeleg cei doi în aceste momente, așadar, pentru a le lămuri curiozitatea, Viviana Sposub a dat un răspuns care să nu mai lase loc de zvonuri și interpretări.

Citeste si: Anunțul pe care toată lumea voia să îl afle despre Viviana Sposub! Ce va face concurenta Bravo, ai stil! Celebrities după competiție

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Exact după piesa aia, gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel. Ne înțelegem foarte bine și cred că se poate vede asta ușor, chiar dacă nu postăm în fiecare zi.”, a spus Viviana Sposub.

Chiar dacă se înțelege din răspunsul anterior al Vivianei că totul este perfect în relația lor, lucrurile nu stau chiar așa, dar concurenta de la „Bravo, ai stil” a dat câteva detalii și despre părțile mai puțin fericite din relația cu George Burcea.

Citeste si: Veste-șoc pentru George Burcea, iubitul Vivianei Sposub! Actorul, condamnat pentru că a condus sub influența stupefiantelor

„Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate și discuții în contradictoriu, dar atunci când te cerți cu persoana de lângă tine trebuie să lași de la tine, să înțelegi și să ajungi la un consens. (...)”, a mai povestit Viviana Sposub pe Instagram.