Dan Negru, pentru prima dată în platoul Teo Show! Îndrăgitul prezentator a făcut dezvăluiri inedite din culisele carierei sale

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 ian 2022, 18:52

Celebrul Dan Negru, prima apariție la Kanal D de când a devenit vedetă stației! Iată ce mărturisiri inedite a făcut îndrăgitul prezentator.

Celebrul prezentator Dan Negru, magicianul spectacolului de televiziune, este noua vedetă a stației și este pregătit să ofere publicului diverstiment de calitate, la intensitate maximă, așa cum a făcut în cei peste douăzeci de ani de carieră strălucită.

Dan Negru, pentru prima dată în platoul Teo Show, de când a devenit vedetă Kanal D!

Invitat astăzi în platoul emisiunii Teo Show, Dan Negru a apărut pentru prima dată la Kanal D, în calitate de vedetă a postului și s-a arătat extrem de încântat să interacționeze cu noii săi colegi, Teo și

Bursucu, pe care a mărturisit că îi apreciază enorm. Mai mult decât atât, Dan negru a dezvăluit faptul că Teo Trandafir a fost prima persoană care a aflat despre venirea să la Kanal D. Acesta a recunoscut că se gândea de multă vreme la o astfel de schimbare în viața sa profesională și începuse să discute cu Teo pe această tema cu câțiva ani în urmă.

Dan Negru: Unul din prietenii care a auzit de la început de tot că vreau să fac o schimbare majoră în viața mea este Teo. Nu povestim de o luna, două, povestim de multă vreme!

Teo Trandafir: Ne-am consultat tot timpul! Noi am fost mâna în mâna! Îmi trimite la un moment dat un mesaj din senin, scria: „Vin!” și cu o inimă roșie.

Mesajul original a fost din 2017. Ai recitit mesajele noastre și ai ajuns aici.

Pe de altă parte, Teo Trandafir l-a provocat pe colegul ei de breaslă, Dan Negru să le transmită un sfat tuturor tinerilor care își doresc cu ardoare o profesie în televiziune. Acesta a ezitat inițial să fie el cel care să ofere sfaturi tinerilor în această privința, însă Teo i s-a alăturat și a subliniat faptul că cei care își doresc o carieră în televiziune și vor veni din urmă trebuie să țînă cont de povara care vine odată cu meseria și de

faptul că nu e ceea ce se vede, mai sunt o groază de lucruri, de decizii de luat, de poveri de purtat, de îndurat celebritatea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Dan Negru, mărturisirea care a schimbat totul după ce a devenit vedeta Kanal D: "De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit!"

În acest context, Dan Negru a simțit nevoia să amintească de bunul sau prieten, marele actor Florin Piersic, pe care l-a și urat de ziua să de naștere, de la care prezentatorul a mărturisit că a învățat foarte multe lucruri importante.

"Am un prieten căruia vreau să-i și spun <<La mulți an!>> astăzi, de la care fur mereu, Florin Piersic îl cheamă! Omul ăla e un munte de celebritate! Și am avut șansă să stau deseori în prejma lui, interacționând cu oamenii, e cea mai bună lecție de smerenie! Cuvântul ăsta mi se pare că lipsește de peste tot!", a spus Dan Negru.

Citeste si: Dan Negru, mesaj emoționant în cinstea lui Florin Piersic: ”Măsura omului e omenia” Marele actor a împlinit frumoasa vârsta de 86 de ani