Nare și Sancar se lupta pentru tutela micuței Melek! Aflați ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod palpitant din serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2022, 11:06
video Foto(6)

Nare trece prin momente dificile, după ce Sancar decide să lupte cu toate armele pentru a câștiga tutela micuței Melek!

Serialul turcesc Fiica ambasadorului a cucerit publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D și continuă să surprindă prin momente emoționante și o intrigă impresioananta, în zilele de luni și marți, de la ora 20:00.

Telespectatorii au fost captivăți de povestea tulburătoare de dragoste neîmplinită dintre Nare și Sancar, cei doi tineri ce fac parte din lumi total diferite, dar care au fost uniți la un moment dat de o iubire sinceră, iar din dragostea lor imensă a luat naștere micuța lor fiica, Melek.

Ce se întâmplă în episodul din această seară, 31 ianuarie 2022, din serialul Fiica ambasadorului

În această seară, personajele serialului Fiica ambasadorului se vor confruntă cu noi situații și momente dificile și emoționante.
După ce Sancar a rupt parteneriatul și perietenia cu Gediz, cel care i-a fost tovarăș de o viață, acesta a mai primit o lovitură din partea lui Nare, care este decisă să plece departe cu fiica sa, după ce îi va câștigă tutela.

Dărâmat de decizia femeii iubite de a-l îndepărta de fiica sa, Sancar are de gând să lupte cu toate armele pentru a reuși să fie el cel care va primi tutela micuței Melek din partea judecătorului. Între timp Nare rămâne captivă în conacul Efeoglu pentru a-i face pe plac lui Sancar, însă are și ea de gând să nu renunțe la lupta pentru tutela fiicei sale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Nare are de înfruntat și noile planuri diabolice puse la cale de rivala sa, Menekse, care vrea cu orice preț să o îndepărteze din conac și din preajma soțului ei.

Menekse incearca din rasputeri sa ii starneasca gelozia tinerei Nare, punand la cale tot felul de tertipuri, menite sa o determine pe rivala ei sa plece de bunavoie din casa lui Sancar.

Nu pierdeți în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul Fiica ambasadorului pentru a află ce se va întâmplă cu cei doi îndrăgostiți Nare și Sancar, în față judecătorului. Cine va reuși să câștige tutela micuței Melek?

Citeste si: Ce se întâmplă cu serialul Fiica ambasadorului de la Kanal D! Care sunt noile zile și ore de difuzare!

Citeste si: În ce locații s-a filmat mai exact serialul Fiica Ambasadorului! Veste uriașă pentru fanii producției în care Neslihan Atagul are rolul principal

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.