Ceylan, iubita afaceristului Kahraman din serialul Fiica ambasadorului, cea mai frumoasă mireasă! Iată cu cine este căsătorită actrița Gözde Çığacı în viața reală!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 feb 2022, 13:10
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(6)
Gözde Çığacı, in rolul Ceylan, din serialul Fiica ambasadorului
Sursa: Captură KANAL D

Dincolo de platourile de filmare, Gözde Çığacı, actrița care a dat viață personajului Ceylan în Fiica ambasadorului, este o femeie căsătorită și împlinită.

Gözde Çığacı, talentată actrița care a cucerit publicul cu rolul Ceylan din serialul Fiica ambasadorului, facă parte din topul celor mai apreciate vedete din tânăra generație în Turcia. Cun un talent uriaș și o carismă aparte, actrița Gözde Çığacı a reușit să cucerească admirația publicului încă de la prima să apariție pe micile ecrane, în anul 2012 pe când avea doar 21 de ani și se află la începutul carierei sale în actorie.

În anul 2020, în ciuda pandemiei, Gözde Çığacı s-a căsătorit cu un celebru organizator de eveniment din Turcia, alături de care formează un cuplu superb.

Ceylan, iubita afaceristului Kahraman din serialul Fiica ambasadorului, cea mai frumoasă mireasă!

Gözde Çığacı s-a născut în anul 1991, în Istanbul, acolo unde a crescut și a studiat alături de sora sa mai mică. Părinții săi i-au observat talentul și pasiunea pentru actorie încă din adolescență și au sfătuit-o mai târziu să studieze în domeniu pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni o actrița celebra.

Peste ani, Gözde Çığacı a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Kocaeli, pe care a absolbit-o în anul 2013, când a devenit o actrița cu drepturi depline. Însă această a început să joace pe platourile de filmare încă din anul 2012 pe când se află încă pe băncile facultății, deoarece a fost cooptată să joace un prim rol ecundar în distribuția unui serial de excepție, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a interpretat rolul cadanei Elif.

Au urmat apoi multe alte roluri în seriale de mare succes, în care a dovedit un talent uriaș și astfel a devenit din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată în breaslă tinerilor actori.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tragedia cumplită care l-a îngenunchiat pe Kahraman din serialul Fiica ambasadorului! Cum a fost surprins actorul Bülent Şakrak, la înmormântarea celei mai dragi femei din viața sa

Dincolo de platourile de filmare, Gözde Çığacı este o femeie la fel de împlinită. În anul 2022 a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Tümer Gülümserler, un renumit organizator de evenimente și tot în urmă cu doi ani s-au și căsătorit.

Îndrăgită actrița a purtat o rochie albă superbă și a fost o mireasă frumoasă și zâmbitoare.

Citeste si: Ce se întâmplă cu serialul Fiica ambasadorului de la Kanal D! Care sunt noile zile și ore de difuzare!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.