Premieră în seria „Furios și Iute”! Jason Momoa ar putea juca un rol negativ în noul film

Autor: Lavinia Medrea

Premieră în seria „Furios și Iute”! Jason Momoa ar putea juca un rol negativ în noul film

Sursa: Instagram Jason Momoa

Jason Momoa, cunoscut pentru rolul eroului din „Aquaman” ar putea intra în echipa „Furios și Iute”, după ce Dwayne „The Rock” Johnson a părăsit lumea filmelor impresionante cu mașini.

După ce Dwayne „The Rock” Johnson a ieșit din echipa filmelor „Furios şi Iute (Fast and Furious)”, o nouă surpriză a fost pregătită pentru iubitorii seriei de filme cu mașini, plină de emoție: Jason Momoa ar putea juca un rol negativ.

Jason Momoa ar putea interpreta un rol negativ în faimoasa serie de filme „Furios și Iute”

Eroul din „Aquaman”, „Dune” şi „Urzeala Tronurilor” va face parte acum din distribuţia celui de-al zecelea film al seriei „Furios și Iute”.

Anunţul a fost făcut pe mai multe conturi de Twitter și a bucurat o mulțime de fani ai actorului.

Citeste si: Cine este femeia cu care Zayn Malik și-a înșelat partenera, modelul Gigi Hadid! Nu știa că cei doi încă mai sunt împreună

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deocamdată nu se știe exact ce rol va avea Jason Momoa în cel de-al zecelea film „Furios și Iute”, dar există zvonuri conform cărora eroul din „Aquaman” va interpreta un personaj negativ. 

Citeste si: Cererea în căsătorie a momentului! Frumoasa vedetă a primit un inel făcut pe comandă, care costă o mică avere. Imaginile spun totul

Jason Momoa, care a devenit foarte recent burlac, va intra în echipa de filmări din care fac parte Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson şi Charlize Theron.

Filmările nu au început încă, dar premiera filmului va avea loc pe data de 19 mai 2023.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.