Pentru prima dată, Ruxi a izbucnit în lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities: "Pe vremea noastră nu exista că ai voie să visezi!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 nov 2022, 03:10

Ruxi s-a emotionat foarte tare pe ultima suta de metri a competitiei Bravo, ai stil! Celebrities.

Multi telespectatori si poate cateva dintre concurente au perceput-o pe Ruxi drept una din fetele cu un caracter dur care nu lasa sa i se vada sentimentele sau latura sensibila, insa acum, pe ultima suta de metri, amalgamul de sentimente au coplesit-o si pe ea.

Ruxi a izbucnit in lacrimi inainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Viviana Sposub, o posibilă câștigătoare a competiției Bravo, ai stil! Celebrities. Cine o vede candidata ideală la Marele Premiu?

Pentru prima data, Ruxi a facut cateva marturisiri coplesitoare pe care le-a resimtit mereu si le-a reprimat in tot ce priveste idealurile ei in viata din cauza conditiei sociale: "Pe vremea noastra nu exista ca ai voie sa visezi, stii..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intr-un interviu acordat revistei Viva, Ruxi a facut cateva marturisiri coplesitoare despre copilaria ei: "Am crescut într-o perioadă în care cei mai mulți dintre noi, copii la acel moment, nu am primit atenția, afecțiunea necesare, provenim din familii cu deficit emoțional. Pentru părinții acelor vremuri contau nevoile de bază, cele primare, să ne asigure hrană, haine. Nevoile emoționale erau un moft, dar nu îi condamn, așa erau timpurile, nici nu aveau multe informații legate de acest aspect.

Părinții de astăzi sunt mult mai atenți la nevoile afective și mă bucură acest lucru."

Ruxi, marturisire emotionanta la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Cine a fost eliminată în Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities. Amna, Raluca Dumitru și Bella Santiago s-au duelat pentru a prinde Marea Finala

Abia la 34 de ani am realizat că eu trăiam ghidată de traumele mele și căutam să hrănesc aceste traume, nu iubirea sănătoasă.

Relație toxică înseamnă să trăim cu un om de care sunt „îndrăgostite traumele noastre. Nu este nimic sănătos în asta, nu e dragoste. Iubirea nu e un bărbat care te chinuie fizic și/sau psihic, dar multe dintre noi o percepem astfel din cauza modului în care am fost crescute, educate, în care am primit sau nu afecțiunea de care aveam nevoie.