Prognoza meteo ANM miercuri, 2 februarie 2022. Vreme rece și precipitații sub formă de ninsoare. Cum va fi vremea în București

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 01 nov 2022, 08:55

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 februarie 2022

Sursa: unsplash

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 februarie 2022, a fost actualizată de meteorologi. Vreme închisă și temperaturi scăzute în toată țara la mijlocul săptămânii.ă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 2 februarie 2022. Conform informațiilor venite din partea meteorologilor, vremea va fi schimbătoare și pot să mai apară precipitații mixte și sub formă de ninsoare.

Prognoza meteo ANM miercuri, 2 februarie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Meteorologii anunță că vremea va fi mohorâtă la mijlocul săptămânii în mai toate regiunile țării.

Miercuri, 2 februarie 2022, cerul va fi predominant noros și se vor înregistra precipitații sub formă de ninsoare în regiunile montane, dar și în vestul, nord-vestul și centrul țării. Dacă în aceste zone va mai ninge slab, în partea de sud-est a țării, precipitațiile vor fi mixte.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vântul va mai prezenta intensificări doar în zonele de munte, la altitudini mari.

În plus, în cursul zilei de miercuri, izolat poate să mai apară poleiul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Temperaturile vor rămâne în continuare scăzute, astfel că minimele vor fi cuprinse între -9 și -1 grad, iar maximele se vor încadra între 3 și 6 grade Celsius.

Citeste si: Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea primăvara aceasta! Vor fi ninsori ca în mijlocul iernii în luna martie

Vremea ANM în București miercuri, 2 februarie 2022

În zona Capitalei, mijlocul săptămânii aduce vreme închisă, un cer mai mult noros și temperaturi mai scăzute comparativ cu ziua precedentă.

Miercuri, meteorologii anunță că pot să mai apară precipitații mixte, în special în prima parte a zilei. Temperatura maximă din timpul zilei se va situa între 3 și 4 grade, în timp ce minima se va încadra între -4 și -2 grade. După lăsarea serii, norii se vor mai risipi, iar cerul va fi variabil.

Vremea ANM în Brașov miercuri, 2 februarie 2022

Vreme urâtă la Brașov în cursul zilei de miercuri, 2 februarie 2022.

Meteorologii anunță că cerul va fi mai mult noros în timpul zilei și doar izolat pot să mai apară precipitații. Noaptea, cerul va rămâne acoperit de nori și va mai ninge slab. Temperatura maximă din timpul zilei se va situa în jurul valorii de 2 grade, în timp ce minima va coborî, noaptea, până la -3 grade.

Vremea ANM în Iași miercuri, 2 februarie 2022

La Iași, ziua de miercuri aduce un cer variabil și o temperatură maximă de 6 grade. În timpul nopții, cerul va fi parțial noros, însă meteorologii anunță că nu vor fi șanse de precipitații. Mercurul din termometre va coborî până la -2 grade în cursul nopții. 

Citeste si: Specialiștii în meteorologie au făcut un anunț sumbru! Anul 2022 va fi unul dintre cei mai călduroși ani din istorie