De ce s-a despărțit Ioana Filimon de iubit! Fosta concurentă Bravo, ai stil! Celebrities a dat cărțile pe față

Autor: Alice Popescu

Ioana Filimon, invitata fiind in emisiunea Teo Show a facut cateva declaratii neasteptate despre viata personala.

Dupa ce a renuntat la competitia Bravo, ai stil! Celebrities, Ioana Filimon a plecat la Timisoara, acolo unde este stabilita si are pe mana o afacere. Daca acum cateva luni, fosta concurenta era toata numai un zambet atunci cand venea vorba despre viata personala, se pare ca lucrurile au luat o intorsatura in aceasta directie si chiar daca nu a vrut sa dea foarte multe detalii, Ioana Filimon a recunoscut ca s-a despartit de iubitul ei.

Citeste si: Cum și-a dat seama Maurice Munteanu că Ruxi nu a avut niciodată stilist! Juratul, ultimele declarații la cald înainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

De ce s-a despartit Ioana Filimon de iubitul ei

„În orice relație nu există doar un vinovat.(...) Nu vreau să vorbesc, hai să fim veseli, să zâmbim.(...)

Vorbeam cu cine ca fapt divers. Nu cred că trebuie să stai un an să suferi, să jelești, pentru că e mult mai rău, dar totuși trebuie să stai puțin să gândești unde ai greșit și ce ai greșit ca să știi pe viitor, să nu mai repeți sau măcar să conștiențizezi greșeala făcută.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce spune Ioana Filimon despre despartirea de iubitul ei

Citeste si: Cate kilograme are de fapt Raluca Badulescu și ce înălțime are! Mulți și-au făcut griji pentru sanatatea ei

(...) Despărțiri, împăcari au tot fost, nu e ca și cum a început la mine și se termină la mine. Sper ca toate experiențele din viață să fi fost o lecție pentru mine și nu doar asta, de-a lungul vieții, toate greșelile pe care le-am făcut.

Am făcut și eu greșeli, nu e om fără greșeală, aș fi ipocrită să spun asta, dar important e că știu ce am greșit și unde am greșit și sper să nu mai repet.”,  a declarat Ioana Filimon la emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D.

Iar in ce priveste mutarea la Bucuresti, Ioana Filimon nu a luat inca nicio decizie deoarece radicala si nu stie daca inca va face acest pas:" Nu se știe, încă nu m-am gândit.”