Ea este noua parteneră a celebrului Taner Olmez, actorul care a dat viață personajului central din Doctorul minune! Este una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia!

Autor: Daniela Iliuta

Taner Olmez, un actor complet

Sursa: gecce.com.tr

Îndrăgitul actor Taner Olmez va juca într-un nou proiect important pentru carieră sa și va avea alături ca partenera, o actrița superbă!

După ce a făcut furori cu rolul magistral interpretat în serialul Doctorul minune, talentatul actor Taner Olmez va reveni în forță pe platourile de filmare într-un nou proiect de amploare pentru carieră să. Tânărul și ambițiosul actor va avea alături că partenera de platou pe una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia și cu siguranță vor realiza un proiect de succes.

Ea este noua parteneră a celebrului Taner Olmez

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe celebrul actor Taner Olmez cu mulți ani în urmă pe când a jucat în serialul Yaman, care i-a adus un prim mare succes la acea vreme și apoi în anul 2017 acesta a jucat în serialul Kosem, în rolul Prințului Osman al ÎI-lea, iar în anul 2021 acesta a revenit la Kanal D în producția fenomen Doctorul minune.

Taner Olmez s-a bucurat de mare succes datorită celui mai recent rol jucat în serialul Doctorul minune, în care a interpretat magistral și a depus mari eforturi pentru a face față celei mai mari provocări de până acum pentru carieră să. Acesta a jucat rolul extrem de dificil al unui medic rezident bolnav de autism.

În ciuda faptului că soția să, actrița Ece Cesmioglu este însărcinată și are nevoie de sprijin permanent, Taner Olmez a decis să nu renunțe o nouă propunere de a juca într-un proiect important pentru cariera sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Îndrăgitul actor Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune, revine în forță pe platourile de filmare! Iată în ce proiect de excepție a fost cooptat recent!

La finalul anului trecut, Taner Olmez a fost cooptat să joace într-o nouă producție, este vorba despre un serial atipic ce va fi realizat pentru platforma Netflix, ce va purta denumirea de “Yaratılan” (Creat), alături de alți actori importați, precum celebrul Erkan Kolçak Köstendil, Devrim Yakut, Durul Bazan și Bülent Şakrak. Dacă la sfârșitul anului 2021 Taner Olmez nu știa încă cine îi va fi partenera de platou, de curând acesta a aflat că va juca alături de frumoasa actrița Șifanur Gül, în vârsta de 27 de ani.

Citeste si: Taner Ölmez, Doctorul minune, cadou de sute de mii de euro pentru frumoasa lui sotie. Pe ce a dat atatia bani

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.