Viviana Sposub, ținută îndrăzneață în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. S-a îmbrăcat în roșu și a făcut furori

Autor: Bianca Hriscu

Viviana Sposub, una dintre cele cinci finaliste Bravo, ai stil! Celebrities 

Sursa: instagram Viviana Sposub

Viviana Sposub a mizat pe roșu în marea finală a sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar toate privirile au fost ațintite asupra ei. Cum arată rochia pe care a ales-o concurenta pentru seara finalei?

Viviana Sposub și-a dorit să fie o adevărată apariție în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, astfel că a ales o ținută îndrăzneață și care i-a pus în evidență silueta. Cum s-a îmbrăcat concurenta în ultima ediție din sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Ținuta cu care Viviana Sposub a atras toate privirile. Ce rochie a purtat în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Viviana Sposub este una dintre cele cinci finaliste „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7.

După ce a intrat în competiția stilistică, Viviana Sposub a dezvăluit că își dorește să ajungă cât mai departe în cadrul acesteia și, de ce nu, chiar să intre în posesia premiului cel mare. Astfel, pe ultima sută de metri, finalista de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dorit să demonstreze tuturor că ar merita titlul de cea mai stilată celebritate din România, motiv pentru care a ales să poarte o ținută sexy, îndrăzneață și care i-a conturat foarte bine silueta.

În marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub a mizat pe roșu, dorind să iasă din anonimat. Concurenta a ales o combinație interesanată, astfel că dresurile s-au putut confunda cu rochia, iar pantofii au fost, de asemenea, acoperiți de dres. Viviana Sposub a optat pentru o rochie care să îi acopere mâinile, astfel că doar într-o parte aceasta a fost ușor căzută pe umăr. 

Viviana Sposub: "Toata perioada asta la Bravo, ai stil! a fost o bucurie si sa ma vedeti si in alte ipostaze. Consider ca am dat tot ce am avut mai bun. Sper ca si tinuta si momentul s-au ridicat la nivelul juratilor.  Mi-am dat seama ca si un cuvant si un pas ar schimba toata experienta mea. Da, as lua-o de o suta d eori de la capat.

Parcursul asta m-a dus la o versiune si mai buna a mea."

Maurice Munteanu: "Ma pregatisem sa vorbesc de acea rochie rosie cu care ai intrat. Draga Viviana, cred ca ti-am mai spus-o. Am descoperit o cetateana cu foarte multe calitati. Stii sa manageriezi anumite momente de tensiune. Si eu lucrez la mine in permanenta. Suntem toti mandri de parcursul tau. Tinuta din seara asta imi place foarte mult.

Iti doresc, bafta!

Raluca Badulescu: "Eu ti-am zis demult. Sunt prima care apar intr-un clip. N-ai cum sa mai dai inapoi. Eu te admir foarte mult. Esti foarte tanara. Imi place cum te-ai gandit sa faci un arc in timp. Arati divinissim. Ai folosit doar doua bijuterii si alese corect. Tu te-ai dovedit a fi un om cu o stapanire de sine impecabila.

Ai calitati fantastice. iti doresc succes. Stiu ca iti va iesi extraordinar."

Tibi Clenci: Mirosi a o romanca frumoasa si nu ma refer doar la estetica, ci si ca starea interioara. Nu spun mai multe de atat. iti vine foarte bine rosu. Imi place ca nu ai pus deloc rosu pe buze. Nu dai niciodata gres cu aceste manusi. Ai avut norocul sa te nasti atat de frumoasa incat sa innobilezi styling-urile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ceea ce privește accesorizarea ținutei, finalista de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a ales o brățară cu pietre prețioase și un cercel masiv, strălucitor, care a dat un plus de valoare ținutei. Viviana Sposub a optat și pentru un machiaj ceva mai special, mai ales în zona ochilor, acolo unde a ales un fard într-o nuanță apropiată de cea a rochiei. Coafura ușor romantică a completat perfect ținuta.

Citeste si: Cu cine a fost surprinsă Viviana Sposub înainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Cum va fi aleasă câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul cu numărul 7?

Marea finală a show-ului stilistic „Bravo, ai stil! Celebrities” are loc pe data de 5 februarie 2022, acesta fiind momentul în care va fi aleasă marea câștigătoare a competiției. La finalul sezonului 7, cinci concurente se luptă pentru a intra în posesia premiului în valoare de 100.000 de lei și pentru a-și adjudeca titlul de cea mai stilată celebritate din România:  Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Bella Santiago și Adina Halas.

Ca de fiecare dată, publicul va fi cel care va decide ce concurentă merită să câștige sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, astfel că marea câștigătoare va fi desemnată în urma voturilor telespectatorilor. Aceștia trebuie doar să trimită SMS la 1206 cu indicativul fiecărei concurente. Mai exact, Ruxi are indicativul 8, Viviana Sposub are indicativul 10, Raluca Dumitru are indicativul 7, Bella Santiago are indicativul 9, iar Adina Halas are indicativul 3.  

Votul se desfășoară doar pe teritoriul României, prin intermediul rețelelor de telefonie Orange, Telekom, Vodafone și Digi Mobil.

Citeste si: "Viviana se mărită!" Cine a făcut marele anunț despre finalista Bravo, ai stil! Celebrities

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.