Emily Burghelea, de urgență la spital cu fetița ei: ”Nu a putut să respire” Ce diagnostic a primit din partea medicilor

Autor: Madalina Maftei

Emily Burghelea, de urgență la spital cu fetița ei: ”Nu a putut să respire”

Sursa: Instagram Emily Burghelea

Emily Burghelea a trecut prin clipe de coșmar seara trecută. Vedeta s-a dus de urgență la spital cu fiica ei, după ce s-a simțit foarte rău. Care a fost diagnosticul medicilor?

Emily Burghelea a trecut prin momente de coșmar cu o seară în urmă, când a ajuns de urgență la spital cu fiica ei.  Vedeta s-a speriat foarte tare când a văzut că Amedea se simte din ce în ce mai rău.

Emily Burghelea, de urgență la spital cu fetița ei: ”Nu a putut să respire”

Emily Burghelea a devenit mămică în urmă cu aproape un an, de atunci viața ei s-a schimbat complet și a devenit mult mai responsabilă.

Deși a trecut prin momente extrem de dificile de când s-a născut fiica ei, precum depresia, Emily a înfruntat orice obstacol care i-a ieșit în cale.

Seara trecută, vedeta a trecut din nou prin momente extrem de grele, a ajuns de urgență la spital cu cea mică, după ce a refuzat să mai mănânce, iar la scurt timp a început să facă febră.

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a postat pe pagina de Instagram, la secțiunea stories, o poză din spital, iar fanii s-au speriat foarte tare, neștiind ce se întâmplă cu blondina. Aceasta a semnalat că va reveni cu mai multe informații. Zis și făcut!

Citeste si: Emily Burghelea, pregătită pentru un al doilea copil! De data aceasta, vedeta și soțul ei și-ar dori un băiețel

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cursul zilei de azi, Emily i-a anunțat pe urmăritorii ei de pe Instagram că a ajuns la spital cu Amedea, după ce cea mică s-a simțit foarte rău, iar starea ei se agrava treptat. Fetița a fost diagnosticată cu roșu în gât.

”Am mers la spital exact la timp! Am făcut cea mai bună alegere să merge la urgențe înainte ca simptomele să se agraveze...A

fost pentru pima dată când Amedea nu a putut să respire din cauza nasului înfundat care nu s-a desfundat nici cu batista bebelușului, nici cu spray nazal. Mi-a fost frică toată noaptea că o să se sufoce, am păzit-o ca pe butelie”, a spus Emily Burghelea pe stories.

Vedeta nu a fost nevoită să se interneze în spital cu cea mică, însă a primit un tratament consistent din partea medicilor pentru ca Amedea să-și revină.

Citeste si: Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă! Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a renunțat la vila luxoasă în care locuia. Cum arată noua locuință a vedetei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.