Ce spune Carmen Tănase despre marele actor Marin Moraru, care a picat-o la Actorie! După ani aveau să joace împreună

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 03 nov 2022, 11:30

Carmen Tănase la Denise Rifai

Sursa: Kanal D

Marin Moraru a decedat în 2016, la vârsta de 79 de ani. Carmen Tănase a avut norocul să joace alături de el, după ce o picase la Actorie.

"I-ați mulțumit lui Marin Moraru pentru că v-a picat la admitere?", a întrebat-o Denise Rifai pe Carmen Tănase.

"Ați atins un punct foarte sensibil. Marin Moraru nici nu știa că eu am fost la examen data trecută și m-a picat pentru că nu a ridicat capul nicio secundă. Nu i-am atras atenția. Mi-aduc aminte că erau 3 oameni la o masă în comisie, nu știu cine erau ceilalți doi, știu că era el președinte de comisie.

I-am văzut doar chelia, nu a ridicat capul niciodată și nici nu avea de ce.

Nu avea de ce. Eram un copil răsfățat, care s-a dus acolo, credeam că o să le rup gura. Nici nu știam pe de rost toate poeziile, atât de nepregătită m-am dus atunci. Nu știu dacă i-am mulțumit vreodată, i-am povestit o dată, s-a amuzat.

Nu a contat deloc în relația noastră, nici nu trebuia să te învețe ceva, stătea și învățai.

Am luat tot ce am putut de la el, pur și simplu am fost un vampir în meserie"
, a răspuns Carmen Tănase la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Marin Moraru s-a stins din viață în 2016, la 79 de ani. Carmen Tănase a avut ocazia să joace alături de celebrul Marin Moraru, după ce acesta a picat-o atunci când ea a dat prima oară la Actorie.

”Acum 36 de ani (vai) mă pregăteam să încep anul întâi de facultate! Intrasem la teatru, era mare chestie! A doua oară! Prima încercare o ratasem de la eliminatorii, mă picase dl Marin Moraru! Dreptatea era de partea lui, eram o gâscă provincială, nepregatită, venită la București să se facă artistă! Apoi, după mulți ani, mulți, mi-a stat alături, cu discreție, cu eleganță, cu geniu, la bine și la greu! L-am numit "tăicul" meu și tatăl meu era greu de egalat! Acum sunt din nou orfană! Drum bun, om special!”, scria, pe contul ei de Facebook, Carmen Tănase după

ce Marin Moraru decedase.

Carmen Tănase a dat din nou la Actorie la un singur an după ce a fost picată de Marin Moraru, iar de data aceasta a avut succes și a intrat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Carmen Tănase, văduvă de 21 de ani. Actrița a făcut dezvăluiri dureroase despre pierderea soțului

Carmen Tănase, o mare actriță, dezvăluiri la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

În vârstă de 61 de ani, Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din țara noastră.

A urmat, între anii 1980 și 1984, cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa profesoarei Olga Tudorache și a asistentei Adriana Popovici.

Primul film în care a jucat a fost "Misterele Bucureștilor" (1983). De atunci a adunat zeci de apariții în filme și a jucat în alte numeroase piese de teatru.

A jucat și în telenovele, cel mai cunoscut rol fiind cel al Flăcăricăi, soția lui State (Gheorghe Visu).

Carmen Tănase a rămas văduvă la doar 39 de ani, după ce soțul ei, Victor Parhon, cu care era căsătorită din 1989, a decedat în anul 2000.

Citeste si: Carmen Tănase face dezvăluiri impresionante duminică, 6 februarie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.