Carmen Tănase, dezvăluiri despre legătura strânsă cu Principele Radu! Cum a devenit celebra actriță monarhistă

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 nov 2022, 01:05

Carmen Tănase și Denise Rifai

Sursa: Kanal D

Carmen Tănase a dezvăluit la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" că este monarhistă convinsă.

Carmen Tănase are o legătură strânsă de prietenie cu Principele Radu, ei având aceeași vârstă și fiind colegi la Facultatea de Actorie, la clasa Olgăi Tudorache.

Carmen Tănase l-a numit "fratele ei" pe Principele Radu.

"Este Radu Duda motivul pentru care ați devenit monarhistă?", a întrebat-o Denise Rifai pe Carmen Tănase.

"Este și Radu unul din motive. În

1991, când Regelui Mihai i s-a permis prima dată să vină în România, am ieșit cu Radu pe stradă să vedem și noi minunea. Eu cu Radu eram frați, suntem și acum. Știam de la bunici o grămadă de povești despre Regele Mihai.

A fost enorm de multă lume, niciodată nu am văzut atât de multă lume în București. Cred că dacă aruncai ceva de sus nu ajungea pe sus, nu avea cum, cădea pe lume. 

După ce s-a risipit lumea, am constatat ceva cu Radu ce nu am mai văzut niciodată. Pe jos nu era niciun gunoi, nicio sticluță, nicio pungă de pufuleți, nimic. De ce? Pentru că persoana impune asta.

Pentru că atunci când ești în preajma Regelui Mihai, eu am avut și onoarea să-l întâlnesc, nu ai cum să arunci ceva pe jos, îți cade mâna.

Și nu era cu biciul, era pur și simplu o persoană care impunea asta", a răspuns Carmen Tănase la întrebarea pusă de Denise Rifai.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: De ce Carmen Tănase refuză ca fiul ei să se însoare: „Nu acum”

Carmen Tănase, dezvăluiri despre legătura strânsă cu Principele Radu! Celebra actriță ar vrea întoarcerea la monarhie

Carmen Tănase este monarhistă convinsă și ar vrea întoarcerea la forma de organizare prin monarhie. Celebra actriță are o părere foarte proastă despre politica din acest moment din țara noastră și de peste tot.

"De ce nu intrați în politică?", a întrebat-o Denise Rifai pe Carmen Tănase.

"Nu am ce să caut în această politică. Această politică e un joc murdar și, dacă intră cineva care are gânduri bune, chiar iubește țara asta și nu vrea să participe la această mârșăvie, imaginea lui e făcută praf.

Eu n-am muncit o viață întreagă să îmi fie făcută imaginea praf.

Nu e vorba doar de ce se întâmplă la noi, eu mă uit și ce se întâmplă în alte țări, peste tot. De 30 și ceva de ani lucrurile s-au dus în jos. Nu numai în politică, în orice domeniu. Nu am de ce să fac asta, să intru în politică, ar fi o energie cheltuită aiurea și nu are niciun sens", a răspuns Carmen Tănase.

Citeste si: Carmen Tănase face dezvăluiri impresionante duminică, 6 februarie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.