Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022. Momente de cumpănă pentru o zodie

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 04 nov 2022, 03:55

Horoscopul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 5 februarie 2022

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul chinezesc pentru sâmbătă, 5 februarie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Tigru ar trebui să își asculte inima mai mult.

Horoscopul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 5 februarie 2022, oferă câteva descrieri generale. Mult entuziasm astăzi pentru nativii zodiacului. Mulți dintre ei vor avea parte de întâlniri plăcute și care îi vor scoate din rutină. 

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022- Șobolan

Simțul umorului te va ajuta să ieși din încurcătură astăzi.

Faptul că nu vei face o tragedie din ceea ce ți se întâmplă și că vei avea puterea de a face haz de necaz te va ajuta foarte mult. Vei încheia ziua cu zâmbetul pe buze. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022- Bivol

Nu ar strica să faci astăzi câteva calcule și să vezi unde te situezi din punct de vedere financiar. Poate că, în acest fel, vei reuși să îți stabilești un anumit buget și chiar să faci unele economii. Îți va fi de mare folos să ai o imagine de ansamblu a situației financiare. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022- Tigru

Astăzi ar fi bine să îți asculți inima mai mult, însă să faci alegeri într-un mod rațional. Nu uita să pui lucrurile în balanță și să nu te grăbești atunci când vine vorba despre deciziile importante. Poți avea parte de momente de cumpănă astăzi, mai ales în a doua parte a zilei.

Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022- Iepure

Îți va fi destul de greu să comunici astăzi și să exprimi în cuvinte ceea ce simți.

Începe o zi dificilă pentru tine și în care nu vei avea o stare de spirit prea bună. Încearcă să faci lucruri care să te relaxeze pentru a scăpa de stres.

Citeste si: Horoscop karmic pentru luna februarie 2022. Zodiile de foc se reinventează

Horoscopul chinezesc pentru sâmbătă, 5 februarie 2022, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022- Dragon

Ziua de astăzi îți va oferi șansa de a revedea unele persoane cu care nu te-ai mai întâlnit de foarte multă vreme. Îți vei petrece ziua de sâmbătă într-un cadru plăcut, departe de acele lucruri care te agită și te neliniștesc. Evident, starea ta de spirit se va îmbunătăți vizibil.

Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022- Șarpe

Unele lucruri din trecut încă te macină, iar astăzi te-ai putea simți prost din această cauză. Încearcă să îți umpli timpul cu alte activități pentru a uita de tot ceea ce nu a funcționat în trecut.

Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022- Cal

Radiezi astăzi și vei avea o energie foarte bună, lucru pe care cei din jur cu siguranță îl vor observa. Este o zi norocoasă pentru tine și ar trebui să profiți de ea pentru a face acele lucruri importante pe care le-ai amânat până acum.

Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022- Capră

Lucrurile se mișcă într-un ritm încet, iar asta te deranjează destul de tare, având în vedere că îți dorești să vezi rezultate ceva mai repede. Poți interveni asupra anumitor detalii, dar nu forța lucrurile. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022- Maimuță

Astăzi nu ar trebui să mai privești lucrurile de pe margine, ci ar trebui să te implici ceva mai mult în rezolvarea anumitor situații. Dacă simți că poți schimba ceva, acum este cel mai potrivit moment pentru a o face. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022- Cocoș 

Marea ta iubire poate fi la un pas de tine, iar tot ce trebuie să faci este să îi dai voie să intre în viața ta. Dacă nu ai o relație, mare atenție de la întâlnirile de astăzi. În cazul în care ai pe cineva, așteaptă-te la o zi perfectă din punct de vedere emoțional. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022- Câine

Unele schimbări sunt constructive, chiar dacă la prima vedere par doar o pierdere de timp. Tratează cu maximă seriozitate toate modificările care vor apărea în viața ta și vei avea doar de câștigat. 

Horoscop chinezesc sâmbătă, 5 februarie 2022- Mistreț 

Nu lua opiniile celor din jur prea personal astăzi și caută să faci lucruri care să îți aducă liniște și împlinire sufletească. Este o zi bună pentru meditație. Spre seară poți avea parte de o întâlnire foarte interesantă. 

Citeste si: Top 5 cele mai mincinoase zodii. Nu trebuie să ai încredere în spusele persoanelor născute sub aceste semne

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.