Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 23, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar nu renunță la Nare!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 07 nov 2022, 08:25

Sancar din "Fiica ambasadorului"

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 23 din "Fiica ambasadorului". Serialul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Un episod dramatic, cel cu numărul 23, va fi difuzat în această seară la Kanal D și pe kanald.ro.

Nare încă are sentimente pentru tatăl copilului ei, iar Sancar, la fel. El nu vrea să renunțe sub nicio formă la cea pe care o iubește.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

Nare și Sancar au și alte probleme în afara faptului că nu sunt împreună, deși se iubesc.

Melekse a făcut un pact cu Akin și vrea să o răpească pe Melek, pe care să i-o dea maleficului personaj.

La schimb, Melekse ar primi copilul pe care îl poartă în pântec Ceylan. Ea crede că acest copil ar putea să îl determine pe Sancar să rămână cu ea. Sancar însă pare decis să divorțeze fiindcă o iubește pe Nare. 

Ce se mai întâmplă în episodul 23 aflați doar urmărindu-l în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Îl puteți urmări și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa de Live Stream, kanald.ro/live.html de pe orice dispozitiv cu conectare la internet.

Citeste si: Elvan din serialul Fiica ambsadorului, transformare fizică uluitoare, după încheierea filmărilor! Iată cât de mult a slăbit celebra actriță Hivda Zizan Alp!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kanal D, lider de audiență în Prime Time cu serialul “Fiica ambasadorului”

Serialul “Fiica ambasadorului”  este un adevărat fenomen.

Joi, 27 ianuarie 2022, în intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu serialul turcesc “Fiica Ambasadorului”, înregistrând 9,2 puncte de rating și 19,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 7,1 puncte de rating și 16,1% cotă de piață, pe targetul All Urban. 

Episodul din 27 ianuarie 2022 a fost urmărit de o medie de peste 1.6 milioane de fani (1.618.000) din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:20 a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D aproape 2 milioane de telespectatori (1.916.000). 

“Fiica Ambasadorului” redă povestea unei fiice de ambasador, Nare, interpretată de Neslihan Atagül. Ea se îndrăgostește de fiul unui arendaș, Sancar (Engin Akyürek), cu care face un copil, pe micuța Melek.

Chiar în noaptea nunții Nare se desparte de Sancar, dispărând din viața acestuia. Sentimentele ei pentru fiul de arendaș nu dispar, la fel cum nici ale lui pentru ea.

Citeste si: “Ramo”, o poveste impresionantă despre revolta în numele iubirii, din 7 februarie, la Kanal D!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.