Gest neașteptat făcut de George Burcea după ce Viviana Sposub a pierdut finala „Bravo, ai stil”: „Nu a venit în platou s-o felicite”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 feb 2022, 14:59

Gest neașteptat făcut de George Burcea după ce Viviana Sposub a pierdut finala „Bravo, ai stil”: „Nu a venit în platou s-o felicite”

Sursa: Captură KANAL D

După ce Viviana Sposub a pierdut finala „Bravo, ai stil”, George Burcea a făcut un lucru care i-a dezamăgit pe fanii concurentei care a ieșit pe locul doi.

Duminică, în urmă cu două zile, Ruxi a primit titlul de „cea mai stilată femeie din România”. Viviana Sposub a ieșit pe locul doi dar, după ce s-a ales câștigătoarea, George Burcea n-a venit să-și îmbrățișeze iubita, motiv pentru care fanii au fost deranjați de gestul lui.

Citeste si: Fanii Vivianei Sposub foc și pară pe iubitul finalistei Bravo, ai stil! Celebrities. Gestul lui George Burcea cu care i-a înfuriat pe internauți

Gestul lui George Burcea i-a enervat pe fani

Viviana Sposub a pierdut marea finală „Bravo, ai stil”, iar imediat după ce s-a anunțat victoria lui Ruxi, toți s-au dus la cele două concurente pentru a le felicita și, totodată, pentru a o consola pe Viviana Sposub, care a ieșit pe locul doi. 

Singurul care nu a consolat-o pe Viviana în platou a fost chiar George Burcea, care a rămas în culise.

Acest gest a fost sesizat de fani, motiv pentru care actorul a fost dur criticat dur pentru gestul său.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fanii Vivianei Sposub foc și pară pe iubitul finalistei Bravo, ai stil! Celebrities. Gestul lui George Burcea cu care i-a înfuriat pe internauți

„Doar eu am văzut că după anunțarea câștigătoarei, George nu a venit în platou să o felicite pe Viviana?”, „De ce nu ați arătat fața lui George Burcea, aș fi vrut să știu de ce nu s-a dus și el să o îmbrățișeze pe Viviana și să-i arate compasiune? Mă gândesc ce era în gândul lui”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de oameni, la

adresa gestului făcut de George Burcea.

Ce va face Viviana Sposub după ce a pierdut „Bravo, ai stil”

Cu puțin timp în urmă, Viviana Sposub a mărturisit ce va face după finala „Bravo, ai stil”. De-a lungul competiției, fosta concurentă a cântat de câteva ori în platoul emisiunii de modă, motiv pentru care vrea să facă ceva în direcția muzicală.

Citeste si: Marisa Paloma, mesaj pentru Viviana Sposub după ce a fost învinsă de Ruxi în Marea Finală ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Doar tu poți face o oportunitate pentru tine”

„Având în vedere reacțiile oamenilor, atunci când am cântat în cadrul emisiunii, mă gândesc serios să fac ceva în direcția asta. Sunt conștientă că e nevoie de foarte multă muncă și că lucrurile nu se întâmplă peste noapte, dar sunt pusă pe treabă și tot ce mi s-a întâmplat în emisiune îmi   dă cumva zvâc pentru ceea ce urmează în cariera mea după Bravo, ai stil!”, a povestit Viviana Sposub.