Ce făcea Sorana Rotundu înainte să fie arestată în Danemarca pentru că și-ar fi maltratat copilul împreună cu soțul ei

Autor: Lavinia Medrea

Ce făcea Sorana Rotundu înainte să fie arestată în Danemarca pentru că și-ar fi maltratat copilul împreună cu soțul ei

Sursa: Facebook Rotundu Sorana

Sorana Rotundu și soțul ei, Ionuț, au fost arestați în Danemarca după ce au fost acuzați de rele tratamente asupra fiului lor. O apropiată a celor doi soți a publicat o filmare făcută în urmă cu doar câteva zile înainte de incidentul care i-a marcat întreaga viață.

Sorana Rotundu și soțul ei, Ionuț, au fost arestați în Danemarca după ce au fost bănuiți că i-au provocat fiului lor „sindromul bebelușului scuturat”. Familia tinerilor români le ia apărarea și susține că cei doi soți sunt nevinovați, lucru demonstrat de o filmare în care Sorana se juca cu nepoțelul ei și în care se vedea că era foarte grijulie.

Ce făcea Sorana Rotundu cu câteva zile înainte să fie arestată alături de soțul ei, Ionuț

În clipul video se vede cum Sorana Rotundu se joacă și vorbește cu nepoțelul ei de doar câteva luni, cu o atitudine drăgăstoasă.

„Sorana de vorba cu nepoțelul ei. Cu câteva zile înainte sa fie suspectată că și-ar fi maltratat propriul copil.

În ce lume odioasă trăim...

Citeste si: Motivul pentru care părinții bebelușului au fost reținuți în Danemarca. De necrezut ce i-ar fi făcut fiului lor în vârstă de doar o lună

Și când se va afla că a fost o greșeală, ei cine îi va da înapoi zilele fără bebeluș și cine îi va lua toată durerea?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Singura alinare e că știm că Dumnezeu are mereu arta de a transforma suferința în ceva glorios!”, a scris Magda Săvuică, alături de videoclipul postat pe Facebook cu Sorana.

Fiul Soranei Rotundu avea probleme încă de la naștere

Cu toate că Sorana a dus cu greu sarcina, copilul ei a fost declarat sănătos la naștere. 

„La naștere medicii au spus că copilul este sănătos, a fost ținuți în spital două zile, apoi au fost trimiși acasă. A născut pe cale naturală și nu au fost găsite lucruri care să ateste că era bolnav copilul”, a spus Beniamin Ciobotaru, fratele Soranei.

După câteva zile de la naștere, bebelușul a început să se simtă rău. Părinții ar fi sunat de mai multe ori la urgențe, dar nu au fost băgați în seamă pentru că nu a fost considerată o problemă prea serioasă.

Celor doi soți li s-a recomandat să țină legătura cu moașa.

Citeste si: Ce s-ar putea întâmpla cu copilul părinţilor români arestaţi în Danemarca. Gabriela Firea, anunț important: „Am transmis o scrisoare oficială”

„După naștere, copilul nu era tocmai bine, nu lua în greutate, nu mânca, mai vomita. Ei au știut că e ceva în neregulă. Au cerut ajutorul moașei care se ocupa de nou-născuți.

Moaşa spunea că așa e normal, că are colici.”,  a mai declarat fratele româncei.

„Copilul plângea foarte tare. S-a învinețit la față, a început să dea din mâini, din picioare, necontrolat, din cap. Și au insistat la spital, au sunat. Au spus, la fel, că nu este urgent, dar ei au insistat de nenumărate ori. După nenumărate insistențe au sunat ambulanţa şi i-a dus la spital.” , a încheiat fratele Soranei.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.