Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 24, subtitrat în limba română VIDEO. Nare și Sancar luptă pentru copilul lor

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 08 nov 2022, 09:55

Sancar vrea să se răzbune pe Akin pentru ce i s-a întâmplat fetiței lui și a lui Nare

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 24 din "Fiica ambasadorului". Serialul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Continuă dramatismul și în episodul 24 din "Fiica ambasadorului". Menekse, Akin și Kahraman se sperie atunci când aud că micuța Melek se află în stare critică. Cei trei, autorii complotului contra lui Nare și Sancar și cei responsabili de starea de sănătate critică în care se află Melek, vor să facă acum ceva pentru a nu răspunde.

La conacul familiei Efeoglu se instaurează panica legat de starea lui Melek, iar Menekse încearcă să îi convingă pe ceilalți, prin șantaj, să ascundă ce a făcut ea.

Melekse îl amenință pe Yahia că în cazul în care va dezvălui ce a făcut ea în legătură cu Melek, ea va dezvălui familiei adevărul despre aventura extraconjugală pe care o are el.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului” pe Kanal D

Nare și Sancar sunt șocați și devastați de starea în care se află fiica lor.

Ambii realizează că numai un miracol poate face ca Melek să supraviețuiască.

Sancar e hotărât să îl facă să plătească pe Akin pentru ce a pățit fiica lui. Gediz, care e și el foarte afectat de ce a pățit Melek, îl ajută pe Sancar să îl găsească pe Akin.

Cum îl va pedepsi Sancar pe Akin atunci când îl va găsi, cu ajutorul lui Gediz, aflați doar urmărind, de la ora 20:00, "Fiica ambasadorului", Live la Kanal D sau Live Stream Online, accesând adresa  kanald.ro/live.html  de pe orice dispozitiv cu conectare la internet. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Episod NOU din “Fiica ambasadorului”! In aceasta seara, de la ora 20:00, Sancar nu renunta la Nare

"Fiica ambasadorului", povestea lui Nare

"Fiica ambasadorului" prezintă povestea lui Nare (Nesligan Atagül), fiica unui ambasador turc, Guven Celebi.

Ea a văzut numeroase orașe ale lumii, unde a și stat, datorită serviciului tatălui ei (Oslo, Tokyo, Cape Town, New Delhi sau Ottawa), dar s-a îndrăgostit de Sancar( Engin Akyürek), fiul unui arendaș, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei, Muğla. 

Nare se căsătorește cu Sancar, cu care face și un copil, pe Melek, dar decide să îl părăsească în noaptea nunții lor.

Ulterior drumurile lor se despart temporar, dar se apropie și vom vedea dacă cei doi vor sfârși împreună. Ei se iubesc în continuare!

Citeste si: Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 23, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar nu renunță la Nare!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.