Surpriză uriașă de Ziua Îndrăgostiților pentru Demet Ozdemir din partea iubitului! S-a spus că s-au despărțit, însă actrița va avea parte de surpriza vieții ei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 09 nov 2022, 00:00

Demet Ozdemir va fi ceruta in casatorie de Ziua Indragostitilor

S-au scris multe despre despartirea dintre actrita Demet Ozdemir si Oguzhan Koc, insa se pare ca acestea mai mult i-a apropiat.

Astfel, Demet Ozdemir si Oguzhan Koc au hotarat sa isi mai acorde o sansa si sa se impace. Si vestea-bomba abia acum vine deoarece conform jurnalistului Birsen Altuntas de la TV100, Oguzhan Koc ii pregateste o surpriza de neuitat actritei Demet Ozdemir de Ziua Indragostitilor.

Citeste si: În ce locații s-a filmat mai exact serialul Fiica Ambasadorului! Veste uriașă pentru fanii producției în care Neslihan Atagul are rolul principal

Demet Ozdemir va fi ceruta in casatorie de iubitul ei

Ziua de 14 februarie va fi una extrem de speciala pentru cei doi pentru ca Oguzhan o va cere in casatorie pe iubita lui, Demet Ozdemir. Se va organiza si o mica petrecere unde faimosul cantaret isi va invita prietenii apropiati si unde va ingenunchea pentru a-i cere mana frumoasei actrite.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Planul cataretului a fost si el dezvaluit. Insa, toata lumea asteapta pana pe 14 Februarie cand se va vedea daca totul este adevarat sau nu. Jurnalistul Birsen Altuntas a facut aceste dezvaluiri postand totul pe contul ei de twittter si pe pagina ei de Internet. Fanii celebrei actrite Demet Ozdemir au fost foarte surprinsi de aceasta veste.

Demet Ozdemir si Oguzhan Koc s-au impacat recent

Demet Ozdemir este considerată de publicul din Turcia drept una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului. La doar 29 de ani, Demer Ozdemir a reușit să cucerească telespectatori din lumea întreagă cu talentul ei deosebit și cu frumusețea să răpitoare cu alură exotică. Îndrăgită actrița a trecut la finalul anului trecut prin momente dificile după despărțirea de iubitul ei, cântărețul Oğuzhan Koç. Însă de curând, presa din Turcia a lansat zvonul conform căruia se pare că cei doi ar fi lăsat deoparte orgoliile și s-ar fi împăcat.