Halise, mama lui Sancar din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă fără machiaj! Cum arată tenul celebrei actrițe Gonca Cilasun, la 56 de ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 feb 2022, 13:25
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(6)

Gonca Cilasun in serialul Fiica ambasadorului

Sursa: Instagram Gonca Cilasun

Gonca Cilasun este considerată o figură emblematică a cinematografiei din Turcia, datorită numeroaselor sale roluri magistral interpretate.

Îndrăgita actriță Gonca Cilasun are peste treizeci de ani de experiență pe platourile de filmare și continuă să își surprindă fanii cu noi aparițîi de senzație în producții de succes. Cu o ambiție de fier și o pasiune arzătoare pentru profesia sa, Gonca Cilasun a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare cu rolurile sale interpretate fără cusur în numeroasele producții în care a jucat de-a lungul anilor.

Halise, mama lui Sancar din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă fără machiaj!

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe celebra actriță Gonca Cilasun încă din anul 2017, în serialul Kosem, iar ulterior aceasta a revenit la Kanal D într-o nouă producție de succes, La răscruce. De curând faimoasa actriță a reapărut în atenția publicului în serialul Fiica ambasadorului, în care joacă rolul Halise, o femeie puternică și ambițioasă.

Gonca Cilasun are 56 de ani însă se simte la fel energică și de tânăra că la douăzeci de ani. Această s-a născut în Istanbul și peste ani a decis să meargă să studieze în Ankara. Acesta a urmat studiile în cadrul Facultății de Actorie de la Universitatea din Ankara. Odată devenită actrița cu drepturi depline, Gonca Cilasun a început să joace pe scenele teatrelor din Ankara și Istanbul, până în anul 2010, când a primit primul ei rol într-un serial de televiziune, Arka Sıradakiler, care i-a adus și primul mare succes și i-a

deschis drumul către celebritate și către cariera strălucită de astăzi. Au urmat apoi multe roluri în seriale și filme de excepție, ce i-au adus mari satisfacții profesionale și treptat au ajutat-o să urce în topul celor mai apreciate actrițe din Turcia.

Citeste si: Cum arăta în tinerețe Halise din serialul Fiica ambasadorului! Iată cât de frumoasă era Gonca Cilasun pe vremea când avea doar 20 de ani!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, Gonca Cilasun nu a reușit să își întemeieze și propria familie, însă îi consideră copiii ei pe toți actorii tineri cu care a colaborat până acum. În ciuda vârstei sale, de 56 de ani, Gonca Cilasun arată uluitor. Această are o silueta de invidiat deoarece are mare grijă de felul în care se prezintă mereu în față publicului. De curând aceasta a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini în care apare fără pic de machiaj și tenul ei arată impecabil.

Citeste si: Gonca Cilasun, dezvaluiri inedite despre rolul Halise din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”