Program TV Mă numesc Zuleyha. Vezi online episodul 67, subtitrat în limba română VIDEO. Mujgan este arestată

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 09 nov 2022, 12:30

Mujgan e arestată

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 67 din "Mă numesc Zuleyha". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Va fi un episod dramatic, în care Murgan va fi arestată.

În episodul 67 din "Mă numesc Zuleyha" Demir încearcă să afle adevărul de la Mujgan în ceea ce privește tentativa de "sinucidere" a soției sale. Soția lui Yilmaz gestionează foarte bine situația de criză. Nu numai că nu-și recunoaște fapta, dar întoarce firul evenimentelor împotriva soției lui Demir.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Züleyha” pe Kanal D

Demir va amenința cu judecata familia Akkaya. Singurul care se îndoiește de ce susține Mujgan este chiar Ali Rahmet Fekeli, care reușește să afle adevărul de la aceasta. Yilmaz va face o înțelegere cu Demir pentru ca Mujgan să fie absolvită de acuzele care i se aduc.

Zuleyha nu știe ce se petrece, dar ea continuă să creadă în visul ei, acela că va fugi cu Yilmaz în Adana.

Zuleyha așteaptă momentul în care ea și Yilmaz vor deveni o familie, dar un cutremur se petrece fără ca ea să știe. 

Ce se mai întâmplă în episodul 67 din "Mă numesc Zuleyha" aflați doar urmărindu-l, de la ora 20:00, Live la Kanal D sau Live Stream Online. Pentru a-l vedea online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa de Live Stream a site-ului nostru, kanald.ro/live.html, de pe tabletă, laptop, telfeon, PC sau orice dispozitiv cu conectare la internet. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Sevda Çağlayan din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cu ce actor celebru este căsătorită Nazan Kesal în viața reală!

Noul sezon “Mă numesc Züleyha”

Kanal D difuzează din data de 2 februarie 2022 noul sezon al îndrăgitului serial "Mă numesc Zuleyha".

În cel de al treilea sezon îi regăsim pe îndrăgiții actori Hilal Altınbilek, Uğur Güneș și Vahide Perçin.

Yilmaz Akkaya (interpretat de Uğur Güneș) este un bărbat puternic, tenace, care nu se teme de moarte și este dispus să facă orice, chiar să ucidă, pentru femeia pe care o iubește cu disperare.

Züleyha (interpretată de Hilal Altınbilek) este partenera de viață a lui Yilmaz, o tânără frumoasă și puternică, ce a renunțat la ea însăși, la visele ei, pentru a-și salva bărbatul iubit. Cei doi îndrăgostiți își doresc să se căsătorească, însă planul lor nu decurge așa cum își doresc. 

Vom vedea doar urmărind serialul dacă vor sfârși împreună!

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, Mujgan este arestata

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.