Celebrul Kıvanç Tatlıtuğ, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată! Carismaticul actor a renunțat la profesia lui de bază? Iată cum a fost surprins!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 feb 2022, 18:11
video Foto(4)

Kıvanç Tatlıtuğ este considerat unul dintre cei mai talentați, carismatici și apreciați actori ai momentului în Turcia.

La cei 37 de ani ai săi și cu o experiență în actorie de peste 16 ani, Kıvanç Tatlıtuğ a reușit să se afirme printre cei mai apreciați și admirați actori din Turcia, devenind unul dintre cei mai bine cotați în prezent.

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe îndrăgitul actor Kıvanç Tatlıtuğ, încă din 2008, când a jucat în serialul "Iubire ascunsă", apoi în anul 2014 a jucat în serialul În dragoste și în război, rolul principal și ulterior acesta a reapărut la Kanal D în producția La răscruce, în care a jucat de asemenea rolul

principal alături de actrița Elçîn Sangu.

Carismaticul Kıvanç Tatlıtuğ, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată!

Kıvanç Tatlıtuğ este născut în 1983, în orașul Adana, acolo unde a crescut și și-a descoperit și talentul actoricesc încă din adolescență. La vârstă de 18 ani, acesta a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film. Însă între timp a devenit și un cunoscut fotomodel în Turcia, datorită aspectului sau fizic impecabil, pe care și-l menține cu brio și astăzi.

Mulți ani la rând, Kivanc a reuși să îmbine cu succes ambele meserii ajungând să fie adulat de publicul larg.

Dincolo de profesie, Kıvanç Tatlıtuğ este un bărbat fericit și împlinit. Acesta este căsătorit din anul 2016 celebra stilista Başak Dizer (în vârstă de 44 de ani), care în curând îi va dărui un copil pe care și-l doreau de multă vreme. Frumoasa lui soție este însărcinată în a șasea luna și amândoi așteaptă cu nerăbdare să își țînă la piept primul lor copilaș, care va fi un băiețel, spre marea lor încântare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kıvanç Tatlıtuğ, primele declarații după ce s-a aflat că va deveni tată pentru prima dată! Celebrul actor a dezvăluit sexul bebelușului!

De curând, presă din Turcia a scris despre celebrul actor Kıvanç Tatlıtuğ faptul că s-ar fi retras din lumina reflectoarelor pentru o perioada, pentru a urmă niște cursuri culinare. Totul s-a adeverit recent, când Kivanc a publicat pe contul lui de socializare un filmuleț în care apare gătind de zor, cu șorțul la brâu, că un bucătar profesionist. Potrivit viatacuaromadecafea.com, Kıvanç Tatlıtuğ urmează cursuri de gastronomie. Acesta a demonstrat tuturor fanilor săi în mediul virtual cum a preparat un ștrudel cu mere.

"Mulțumesc tuturor chefilor mei care m-au învățat lucruri neprețuite în pregătirea profesională culinară", a scris actorul pe Instagram, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Kenan İmirzalıoğlu, mărturisiri inedite despre bunul lui prieten Kıvanç Tatlıtuğ, care se pregătește să devină tată: "Este foarte încântat!"