Veste tristă din Istanbul! Unul dintre cei mai apreciați actori din serialul Mireasa din Istanbul a divorțat după opt ani de căsnicie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2022, 08:05

Firat Tanis, un actor si un cantaret de succes in Turcia

Sursa: Instagram Firat Tanis

Celebrul actor și cântăreț turc Firat Tanış a divorțat de soția sa, Kubra, după opt ani de căsnicie.

Firat Tanış este recunoscut în Turcia drept unul dintre cei mai talentați și apreciați actori de teatru și televiziune, dar și un cântăreț extrem de admirat de public. Telespectatorii din România l-au urmărit pe celebrul actor în anul 2017 în serialul Mireasa din Istanbul, în care a jucat rolul Adem.

Veste tristă din Istanbul! Firat Tanis a divorțat după opt ani de căsnicie

Firat Tanis, care a dat viață personajului Adem în serialul Mireasă din Istanbul, s-a născut în anul 1975, în Istanbul, acolo unde a absolvit cu succes Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorului de Stat. Între anii 1998 și 2001, Firat Tanis a jucat în numeroase piese de teatru câte i-au adus mari succese pe plan profesional.

In anul 2001 acesta a primit primul lui rol într-un serial de televiziune, în producția "Yeditepe İstanbul", care i-a deschis drumul către celebritatea mult visată.

Au urmat apoi multe alte proiecte de televiziune importante care i-au adus succes și notorietate. În ultimii ani, celebrul actor s-a aplecat și asupra altei mari pasiuni, muzică. Mai mult decât atât, Firat Tanis și-a creat propria formație de muzică pop și a realizat deja trei albume, care au fost foarte bine primite de public.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Adem din serialul "Mireasa din Istanbul", unul dintre cei mai talentati cantareti din Turcia! Firat Tanis este un artist complet! Iata ce gen de muzica adora sa cante si ce voce frumoasa are!

Dincolo de meseriile sale, Firat Tanis s-a dedicat trup și suflet familiei sale, soției, Kubra și fiicei lor. Deși păreau unul dintre cele mai solide și reușite cupluri celebre din Turcia, de curând presă a anunțat că Firat Tanis a divorțat de frumoasă lui soție.

Potrivit presei din Turcia, Firat Tanış a intentat procesul de divorţ împotriva soţiei sale, Kübra Tanış, mama copilului său, după opt ani de mariaj. Celebrul actor a explicat în cererea să de divorț că nu poate fi de acord cu soția să din punct de vedere intelectual și spiritual, iar soția acestuia a acceptat divorțul. Audierea cu decizia de confidențialitate a durat aproximativ cinci minute. Instanța a acordat custodia copilului mamei, urmând că Firat Tanış să plătească lunar pensie alimentară fiicei lor, în vârstă de opt ani.

Citeste si: Adem, personajul negativ din serialul "Mireasa din Istanbul", urat de public pentru rolul malefic, dar apreciat enorm de catre colegi si regizori pentru talentul sau remarcabil! Iata ce surpriza i-a pregatit echipa de ziua lui de nastere!