Emily Burghelea și-a deschis sufletul în fața prietenilor de pe instagram: „Dacă trișezi și crezi că nu te vede nimeni, uiți că te vede Dumnezeu” Dezvăluiri despre fidelitatea în cuplu

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 nov 2022, 10:40

Emily Burghelea își petrece mare parte din timp pe contul personal de instagram, acolo unde își dorește să vină cu sfaturi pentru urmăritorii ei. Ce dezvăluiri a făcut vedeta despre fidelitatea în cuplu?

Emily Burghelea abordează foarte multe subiecte în mediul online, iar de când s-a căsătorit și a devenit mamă, vedeta nu ezită să le împărtășească prietenilor virtuali experiențele ei. De această dată, Emily Burghelea a vorbit despre viața de cuplu și despre cât de importantă este fidelitatea. Ce dezvăluiri a făcut pe contul de instagram?

Emily Burghelea a vorbit despre fidelitate. Ce sfat le-a dat prietenilor virtuali?

Lucrurile au evoluat rapid între Emily Burghelea și iubitul ei, după cum chiar ea a povestit pe contul personal de instagram. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a mărturisit că a fost foarte sinceră cu iubitul ei încă de la început, vorbindu-i despre familie și căsătorie. Pentru că au fost amândoi pe aceeași lungime de undă, totul s-a întâmplat pe repede înainte, astfel că, la 22 de ani, Emily Burghelea s-a căsătorit și a devenit mama unei fetițe, viața ei schimbându-se radical.

Citeste si: Emily Burghelea, pregătită pentru un al doilea copil! De data aceasta, vedeta și soțul ei și-ar dori un băiețel

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Într-un mesaj postat pe instagram, la story, Emily Burghelea a vorbit despre fidelitate și despre cât este de important ca cei doi parteneri să fie sinceri în totalitate unul cu celălalt. Vedeta a subliniat că dacă nu există fidelitate, atunci nimic nu poate funcționa și, automat, relația este sortită eșecului. 

„Este foarte important să nu joci la două capete, e cel mai important lucru pentru că, în momentul în care joci la două capete, atât ca bărbat, cât și ca femeie, energia se împarte și nu mai e aceeași, se

simte și vede și Dumnezeu și Universul și nu ți le leagă în niciun fel. Îmi place să îmi deschid sufletul în fața voastră. Dacă aveți întrebări legate de căsătoria la 22 de ani, despre copil atât de devreme, nu ezitați să mi le adresați pentru că eu o să vă răspund poate chiar aici, pe story”, le-a spus Emily Burghelea prietenilor de pe instagram.

Citeste si: Emily Burghelea, de urgență la spital cu fetița ei: ”Nu a putut să respire” Ce diagnostic a primit din partea medicilor

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.