La ce oră începe finala Puterea Dragostei sezonul 4

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 feb 2022, 08:52

Puterea Dragostei sezonul 4

Sursa: captura Kanal D

Finala Puterea Dragostei este difuzată duminica aceasta la Kanal D. A fost un sezon care a avut de toate.

Marea Finală Puterea Dragostei este difuzată duminica aceasta la Kanal D, la orele obișnuite de gală: mai întâi de la 16:00 la 18:00, iar ulterior de la 19:00 la 20:00.

Marea Finală Puterea Dragostei este transmisă Live, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Online finala va putea fi urmărită accesând adresa de Live Stream Online a site-ului, kanald.ro/live.html, de pe orice dispozitiv cu conectare la internet.  

Mesajul Cristinei Mihaela Dorobanțu înainte de Marea Finală Puterea Dragostei 

Duminică vom afla marii câștigători ai sezonului 4 de la Puterea Dragostei.

Ca în fiecare sezon concurenții s-au certat, s-au împăcat, s-au format și desfăcut cupluri, iar acum îi vom afla pe marii câștigători ai sezonului 4.

Sezonul trecut competiția a fost câștigată de către Alexandra Cărare și Cristian Marinescu.

Ambii au plecat acasă, în România, cu câte 10.000 de euro.

„Dragi concurenți, a sosit momentul  să vă anunțăm cea mai importantă veste de până acum, în ceea ce privește această competiție. După cum știți, casa Puterea dragostei își va deschide în curând porțile în România pentru un nou sezon, într-o casă nouă, unde alți concurenți vor trăi aventura vieții lor și vor avea parte de povești de iubire, așa cum nu s-au mai văzut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aventura iubirii pe care concurenții de la Puterea dragostei au trăit-o pe malurile Bosforului se va încheia pe 13 februarie.

Le urăm tuturor concurenților succes, iar invitații noștri pot rămâne să se bucure de această aventură în anticul și misteriosul Istanbul alături de ei, dacă doresc”, a anunțat Cristina Mihaela.

Citeste si: Alexandra, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, și-a făcut o nouă intervenție estetică. Iată cu arată acum

Puterea Dragostei sezonul 5 va fi filmată în România

Un nou sezon Puterea Dragostei va începe la Kanal D după Marea Finală Puterea Dragostei sezonul 5.

Noul sezon va fi filmat în România. 

Casting-ul pentru sezonul 5 Puterea Dragostei a început încă de la sfârșitul anului trecut. Cei care doresc să ia parte la un show care se anunță incendiar, care va fi filmat în București, sunt invitați să acceseze  casting.kanald.ro  și să răspundă cu sinceritate la întrebările afișate.  

Citeste si: Bogdan Mocanu a ajuns la munca de jos. Cum a fost surprins artistul în fabrica de saltele: ”Trebuie să știi să faci de toate”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.