Imagini în premieră cu burtica de gravidă a soției celebrului actor turc Kivanc Tatlitung

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 nov 2022, 01:35

Basak Dizer, prima imagine cu ea insarcinata

Sursa: Instagram

Faimosul actor Kivanc Tatlitung si sotia lui, Basak Dizer vor deveni in curand parinti.

Unul dintre cei mai iubiti actori din Turcia, Kivanc Tatlitung si sotia lui, Basak Dizer se pregatesc pentru venirea pe lume a primului lor copil, un baietel. Cei doi s-au casatorit in 2016 la Paris si abia la inceputul anului 2022 Kivanc si Basak s-au hotarat sa faca public faptul ca asteapta primul lor copil. 

Citeste si: Veste tristă din Istanbul! Renumitul Kenan İmirzalıoğlu, actorul care a dat viață personajului Ezel, s-a infectat cu noul coronavirus! Care este starea sa în prezent!

Prima imagine cu Bsak Dizer insarcinata

In urma cu cateva zile, Basak Dizer s-a hotarat sa faca publica prima imagine cu burtica de gravida. Este prima sarcina pentru frumoasa sotie a lui Kivanc Tatlitung care se bucura din plin de aceasta perioada. Foarte retinuti in ce priveste aceasta noua postura de viitori parinti, cei doi au facut primele declaratii spunand ca intr-adevar asteapta un baietel, insa nu s-au gandit pana acum la numele pe care cel mic il va purta.

Totodata, presa mondena din Turcia a dezvaluit ca Basak si-ar dori sa nasca in SUA, insa aceasta informatie a fost dezmintita de catre PR-ul celor doi si a spus ca nu se pune problema de asa ceva, urmand ca fiul lor sa se nasca in Turcia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kivanc Tatlitung si Basak Dizer asteapta primul lor copil

Citeste si: Câți ani are Halise din serialul Fiica ambasadorului, în realitate? El este cel mai important și iubit bărbat din viața celebrei actrițe Gonca Cilasun!

Kivanc Tatlitung a fost cel care a dat vestea cea mare admiratorilor sai si a spus ca:" Este cel mai frumos sentiment, suntem foarte fericiti.

Dorim sa fie sanatos si Dumnezeu sa fie alaturi de noi si de cei care vor sa isi indeplineasca dorintele. Vom vedea si ce nume vom alege, insa momentan ne bucuram de aceasta perioasda." Cei doi au petrecut cateva zile in Bodrum unde s-a filmat si productia “Aşıklar Bayramı”.