Maria Lungu aruncă bomba despre Jador! Cu cine a avut o relație cântărețul și nu s-a știut niciodată: "Stiu mai multe, ea nu a avut curajul să spună niște lucruri!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 feb 2022, 12:30

Maria Lungu nu vrea sa auda de Jador

Sursa: Captură YouTube

Maria Lungu a dat din casa, cum s-ar spune, si a povestit cateva detalii despre Jador.

Intrebata de moderatoarea emisiunii online" Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu", Cornelia Ionescu, daca i-ar placea sa aiba o relatie cu Jador, Maria Lungu, moldoveanca ce s-a iubit cu Marinescu in sezonul 3 "Puterea Dragostei" a spus clar ca niciodata nu si-ar dori acest lucru pentru ca artistul este un mare vrajitor.

Citeste si: Uluitor! Cât a ajuns să câștige Bogdan Mocanu din TikTok pe săptămână. Din ce face bani artistul, de fapt

Maria Lungu, declaratii in premiera despre Jador

Mai mult, Maria a spus ca are o prietena care a avut o relatie cu el: "Jador nu e pentru mine, am eu o prietena si stiu mai multe despre el. Ea poate nu a avut curajul sa spuna intr-o anumita situatie mai multe lucruri, dar nu-mi place de el. Nici nu arata bine, incearca sa il copieze pe Bogdan Mocanu.

Femeile nu se uita la cum arata, ci ce posteaza pe Instagram si TikTok. Poate sa aiba marea si sarea acolo pe Instagram si TikTok ca eu nici nu as vorbi cu el. Eu sunt foarte feminista, tin cu femeile. El e vinovat oricum."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria despre Marinescu: "El isi doreste libertate, nu isi doreste sa fie cu cineva" 

Citeste si: Marea Finală Puterea Dragostei sezonul 4: Care este premiul pentru câștigători

Maria Lungu a povestit si despre relatia pe care a avut-o cu Marinescu si despre dragostea cu nabadai pe care a trait-o alaturi de el. "Cand m-am intors a doua oara in casa, lucrurile s-au mai schimbat.

Si eu si el aveam reactii de gelozie. Eu eram deschisa sa vorbesc cu el. El isi doreste libertate, nu isi doreste sa fie cu cineva. Eu le-am spus fetelor ca e grav daca ajung sa se indragosteasca de el. Nu aveam pe cine sa fiu geloasa acolo. Marinescu ar fi trebuit sa fie cu una din acele femei. Din momentul in care am acceptat sa am o relatie cu el, lumea a inceput sa-l perceapa diferit."