Diana Bianca Lucan, surpriză de proporții de ziua soțului! Vedeta i-a organizat o vacanță de 5 stele la unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din lume

Autor: Oana Iosif
diana bianca lucan Foto(4)

Diana Bianca se distrează în lux de ziua soțului

Prezentatoarea TV Diana Bianca Lucan nu se dezminte deloc de traiul la nivel înalt și țintește tot mai sus cu fiecare ocazie. Vedeta supranumită „Barbie de România” a uimit cu ultima sa „aroganță”- ar putea numi-o unele voci, însă pentru ea este doar o surpriză pe care soțul o merită din plin.

Îndrăgita vedetă din România i-a oferit bărbatului alături de care își împarte viața o vacanță de vis la cele mai înalte trepte ale luxului. Blondina și-a răsfățat partenerul cum a știut mai bine, într-unul dintre locurile unde doar o anumită pătură socială se bucură, din  lumea aleasă .

Diana Bianca se distrează în lux de ziua soțului. Cât a cheltuit doar pe o noapte la hotelul căutat de cei mai mari oameni ai lumii

Diana Bianca Lucan i-a organizat partenerului său de viață o vacanță de 5 stele la unul dintre cele mai exclusiviste și luxoase hoteluri din lume, mai exact  Burj al Arab , acolo unde doar o noapte de cazare depășește 1.500 de euro. 

Sexi prezentatoarea TV a ales pentru ea și pentru soțul său o cameră în care luxul este dificil de descris, la fel și sumele pe care   le-a cheltuit pentru a-i oferi partenerului mai mult decât ar fi sperat: o vacanță în inima celor mai bogați oameni

din lume. Hotelul este recunoscut pentru opulența oferită, pentru servirea impecabilă, dar și pentru oamenii care își permit să se relaxeze într-un asemenea loc: vedete de talie internațională, fotbaliști recunoscuți pe mapamond, oameni de afaceri cu nume grele, președinți de stat și lista poate continua. 

Citeste si: Anamaria Prodan a șocat din nou Internetul. Ce și-a făcut sexy impresara la sprâncene și cum arată acum

Ba mai mult, vedeta căreia i se mai spune și  „Paris Hilton de România”   s-a orientat nu doar după strălucire, ci și după palmaresul locului,  „Burj al Arab”  fiind votat în sondaje drept cel mai frumos hotel din lume, potrivit publicațiilor străine. 

Informația a circulat ca un fulger din Dubai până în România, chiar dacă blondina voluptoasă a încercat să fie discretă cu viața personală, faptul că își petrece vacanța într-o destinație luxuriantă nu a putut fi trecut cu vederea de admiratori și nici de presă.

Ea este recunoscută pentru traiul bogat și plin de vacanțe de mii de euro, bijuterii scumpe, petreceri exclusiviste și grupuri care strălucesc în lumina reflectoarelor și a căror nume sunt pe buzele tuturor, iar fiecare  apariție a sa de acest gen uimește de fiecare dată. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Diana Bianca Lucan strălucește în lumina razelor, pe plajele fierbinți ale Dubaiului, dar și pe micile ecrane, acolo unde toată lumea a cunoscut-o. Ea aduce de fiecare dată plusvaloare privitorilor și este o inspirație pentru doamnele și domnișoarele care o urmăresc atât în mediul online, cât și la televizor.

Diana Bianca Lucan atrage atenția de fiecare dată când apare în public, datorită felului în care arată și puțini își pot dezlipi privirea de pe frumoasa vedetă care a cucerit showbiz-ul cu frumusețea sa, dar și cu talentul incontestabil. 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.