Grațiela Duban a băgat frica în Mihai Mitoșeru: ”Ne-am bătut la o nuntă” Dezvăluiri fără perdea înainte de noul sezon al emisiunii ”Se strigă darul”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 11 feb 2022, 19:15

Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoșeru, supuși la testul adevărului, înainte de noul sezon al emisiunii ”Se strigă darul”

Așteptarea a luat sfârșit! Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoșeru dau startul unui nou sezon al emisiunii ”Se strigă darul”. Înainte de prima ediție a noului sezon al show-ului de la Kanal D, care va avea loc sâmbătă, 12 februarie, de la ora 20:00, cei doi prezentatori au fost supuși la un test al adevărului, în cadrul emisiunii Teo Show. Grațiela și Mihai au făcut dezvăluiri incredibile din spatele camerelor de filmat.

Grațiela Duban a băgat frica în Mihai Mitoșeru: ”Ne-am bătut la o nuntă, în bucătărie”

Noul sezon al emisiunii ”Se strigă darul” are premiera sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D. Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoșeru dau startul nunților, un sezon de excepție într-o perioadă în care toată lumea a fost supusă la o grea încercare, pandemia de coronavirus care a oprit totul în loc.

Înainte de a da startul nunților, Grațiela și Mihai au fost supuși la un test al adevărului. Cei doi au dezvăluit, în direct, la Teo Show o parte din peripețiile pe care le-au trăit la filmările pentru noul sezon se ”Se strigă darul”

Cei doi prezentatori au dezvăluit că s-au bătut la o nuntă și nu oriunde, în bucătărie.

”Ne-am și bătut la o nuntă, în bucătărie. Noi ne batem la fiecare nuntă...De obicei, eu fiind bărbat încerc să dau doar cu gura și atunci ea profită și dă cu tot ce găsește”, a spus Mihai Mitoșeru.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mihai Mitoșeru a mai dezvăluit că-i place să o șicaneze pe colega lui pentru a nu o lăsa să câștige.

Citeste si: Un nou sezon “Se strigă darul” revine la Kanal D, din 12 februarie, de la ora 20:00

Mihai Mitoșeru a greșit locația nunții

Întrebați dacă au greșit vreodată locația unei nunți, Mihai Mitoșeru a fost sincer și a dezvăluit că i s-a întâmplat acest lucru.

”Ba da, Ba da, Ba da. Păi, erau două saloane unul lângă altul și nu am știut. Eu am intrat acolo, că eu mereu vin înaintea femeii, și m-am dus acolo, lumea m-a primit frumos, ne-am pupat, m-am dus să vad cine cânt, deja mă așezasem la masă și după vreo jumătate de oră m-a sunat producătorul ”Unde esti, mă?”, ”Aici!” ”Unde aici?” ”Aici, la nuntă.

M-am împrietenit cu oamenii, m-am pupat cu ei”, a dezvăluit Mihai Mitoșeru.

Citeste si: Grațiela Duban Teohari și Mihai Mitoșeru învârt Roata Norocului, duminică, 13 februarie 2022, într-o nouă ediție incendiară, de la ora 20:00, la Kanal D!