Menekşe din serialul Fiica ambasadorului, apariție de senzație în rochie de mireasă! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Tülin Yazkan!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 feb 2022, 16:19
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(6)

Tülin Ece Yazkan, o actrita apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Tülin Ece Yazkan

Tânăra Tülin Yazkan este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia.

La doar 31 de ani, Tülin Yazkan are aproape opt ani de experiență în domeniul actoriei și a jucat deja în șapte producții de excepție, care i-au adus mare succes și au ajutat-o să urce treptat în topul celor mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Menekşe din serialul Fiica ambasadorului, apariție de senzație în rochie de mireasă!

Pe numele ei complet, Tülin Ece Yazkan s-a născut în anul 1991, în Istanbul, acolo unde a crescut și studiat peste ani, Facultatea de Actorie în cadrul Universității Beykent.

Încă de când a absolvit cu brio studiile de teatru, suavă Tülin Ece Yazkan a început să joace pe platourile de filmare și a uluit cu talentul ei deosebit și cu frumusețea să răvășitoare.

Primul rol într-un serial turcesc a fost cel jucat în producția Yılanların Öcü, în anul 2014, care i-a adus și primul pas către celebritatea mult visată. Au urmat apoi alte șase roluri jucate magistral în seriale de mare succes, care treptat i-au adus atât notorietate, cât și multe aprecieri din partea marilor case de producții din Turcia.

În anul 2019, Tülin Ece Yazkan a fost cooptată să joace în serialul de excepție, Fiica ambasadorului, în care a interpretat impecabil rolul Menekse, o tânăra ambițioasă, care a luptat neîncetat pentru avere și iubire, fiind capabilă să calce peste cadavre.

Citeste si: Cine este și câți ani are suava Menekşe din serialul Fiica ambasadorului! Iată cum arată actrița Tülin Yazkan fără machiaj, dincolo de platourile de filmare!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2021, la scurtă vreme după încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului, Tülin Ece Yazkan a acceptat să joace într-o nouă producție de amploare, intitulată Evlilik Hakkında Her Şey (Totul despre căsătorie), în care această joacă rolul Gunes. Serial la care filmările încă sunt în toi pentru cel de-al doilea sezon.

Anul trecut, in luna decembrie, Tülin Ece Yazkan a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de senzație în care a apărut într-o superbă rochie de mireasă.

Inițial fanii ei au fost uluiți, crezând că frumoasă actrița probează rochia de mireasă pentru viitoare să nuntă, însă această a precizat faptul că se află pe platourile de filmare ale serialului Evlilik Hakkında Her Şey (Totul despre căsătorie), când a fost nevoită conform scenariului să îmbrace rochia de mireasă, cu alură de prințesă.

Citeste si: Ele au fost marile iubiri ale celebrului Engin Akyürek, actorul principal din serialul Fiica ambasadorului! Care au fost superbele femei ce i-au furat mințile chipesului actor!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.