Program TV „Ramo”. Vezi online episodul 3, subtitrat în limba română VIDEO. Sibel, cea mai mare încercare din viața lui Ramo

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 14 nov 2022, 10:35

Ramo, față în față cu Sibel

Sursa: Captură KANAL D

Povestea incredibilă a lui Ramo continuă la Kanal D cu episodul 3 al serialului. Poți vedea cel mai nou episod atât la TV, cât și online pe kanald.ro.

„Ramo” este cel mai nou serial difuzat la Kanal D România, o poveste plină de acțiune, adrenalină și care reușește să prelungească suspansul în fiecare episod.

Ce urmează în episodul 3 din serialul „Ramo”? Sibel, atac dur la adresa lui Ramo

În episodul 3 din serialul Ramo, Sibel nu va mai ține cont de nimic și își va striga durerea. Aceasta nu se va feri să îl atace direct pe Ramo, în fața tuturor.

Femeia îi va cere socoteală lui Ramo și îl va acuza că el este cel care i-a împușcat tatăl, că i-a ucis atât fratele, cât și tatăl.

Convinsă de faptul că doar singură își va putea face dreptate, Sibel îl va amenința cu pistolul pe Ramo. 

Ramo a fost avertizat că drumul pe care a pornit va fi unul dificil și că Sibel, femeia pe care o iubește, va reprezenta cea mai mare încercare din viața lui. 

O amenințare cu bombă va pune din nou pe jar întregul cartier, astfel că episodul 3 din serialul „Ramo” se anunță unul plin de răsturnări de situație și cu multe momente care le vor tăia respirația telespectatorilor. Noul episod poate fi urmărit atât la TV, cât și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefon, tabletă sau laptop.

Citeste si: Îndrăgitul actor Murat Yıldırım, protagonistul serialului Ramo, apariție de senzație alături de noua sa parteneră, Simay Barlas, pe platourile de filmare ale celui mai recent proiect

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Ramo” pe Kanal D

„Ramo” este cel mai nou serial difuzat la Kanal D și chiar dacă este doar la al treilea episod, povestea din spatele lui deja i-a cucerit pe fanii serialelor turcești.

„Ramo” este inspirat dintr-o poveste reală și îl aduce în fața telespecatorilor pe Ramo, un bărbat care se revoltă împotriva sistemului, care își dorește dreptate mai presus de orice.

Deși trăiește într-un mediu în care sărăcia și corupția reprezintă o normalitate, Ramo vrea să schimbe aceste lucruri.

Ramo este liderul unui grup infracţional, specializat în furtul de benzină. Cu toate acestea, Ramo decide că a venit momentul să schimbe ceva, totul de dragul persoanelor iubite din viața lui. Va duce o luptă atât împotriva sistemului, cât și împotriva persoanelor din familie, iar în anumite situații, chiar el va fi cel mai mare dușman al său.

Dacă va reuși să se schimbe, să își ducă lupta până la capăt și dacă dragostea pentru Sibel îl va transforma complet poți vedea urmărind serialul „Ramo”, la Kanal D. În rolul principal, telespectatorii îl pot vedea pe Murat Yildirim, actorul care a jucat și în “ASI – împotriva destinului” şi în “Dragoste şi ură”.

Serialul „Ramo” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de două ori pe săptămână, mai exact în serile de luni și marți, după serialul „Fiica ambasadorului”. În această săptămână, „Ramo” poate fi urmărit luni, de la ora 23:30 și marți, de la ora 23:00.

Citeste si: Multă lume îl cunoaște pe Murat Yildirim, dar puțină lume știe prin ce dramă a trecut în viața lui personală: „Când aceste goluri se vor umple...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.