Cerința neașteptată a lui Neslihan Atagul în timpul filmărilor la "Fiica Ambasadorului". Unde a locuit celebra actriță pe toată perioada filmării producției TV

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 nov 2022, 00:05

Neslihan Atagul, protagonista serialului "Fiica Ambasadorului" a avut cateva pretentii in timpul filmarilor pentru mult indragitul serial.

Neslihan Atagul, una din cele mai iubite si apreciate actrite din Turcia, a incantat publicul dornic sa o vada in productii TV de anvergura de fiecare data cand a dat curs. Frumoasa protagonista care ar fi ajuns la o avere estimata la peste 70 de milioane de dolari i se acorda si respectul cuvenit in ceea ce priveste stilul sau de viata.

Citeste si: Ce înălțime are, de fapt, celebra actriță Neslihan Atagul din îndrăgitul serial "Fiica Ambasadorului"

Unde a locuit Neslihan Atagul in timpul filmarilor pentru "Fiica Ambasadorului"

In timpul filmarilor la serialul mult iubit si de catre publicul din Romania, Neslihan Atagul nu si-a dorit sa stea la hotel asa cum sunt cazati actorii si echipa de productie. Frumoasa actrita a preferat un moc mai retras, iar cei din staff au agreeat ca ea sa poata locui intr-o casa inchiriata in Mugla acolo unde s-a turnat productia TV "Fiica Ambaadorului".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, Neslihan si-a dorit ca proprietatea unde a locuit pe timpul filmarilor sa fie departe de larma turistilor sau sa fie cumva expusa.

Toata aceasta cerita i-a fost indeplinita pe loc, iar in lunile cand au avut loc filmarile pentru serial Neslihan Atagul a avut linistea pe care si-a dorit-o. In weekenduri, sotul ei, Kadir Dogulu a venit in permanenta si a locuit cu sotia lui, nelasand-o o clipa singura.

Neslihan Atagul, una din cele mai bune actrite ale lumii la numai 29 de ani

Citeste si: Imagini inedite cu micuța Melek din "Fiica ambasadorului" din culisele îndrăgitului serial turcesc! Ce face Beren Gencalp atunci când nu este filmată

Neslihan Atagul i-a cucerit pe telespectatorii romani inca de la primele seriale turcesti difuzate de postul Kanal D. Fie ca admiratorii au urmarit-o in "Poveste de familie" sau "Dragoste infinita", Neslihan Atagul, a reusit sa captiveze atentia telespectatorilor inca din primele episoade ale serialelor difuzate, iar maestria jocului si rafinamentul actoricesc si-au spus cuvantul prin multitudinea de premii pe care frumoasa actrita le-a luat de-a lungul anilor in tara natala, dar si pe alte continente, acolo unde s-au difuzat seriale cu ea.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.