Investiția uriașă făcută de Neslihan Atagul și Kadir Dogulu. Pe ce au cheltuit 1 milion de lire turcești? Totul a fost secret

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 nov 2022, 00:15

In ce au investit cei doi soti 1 milion de lire turcesti

Neslihan Atagul si sotul ei, Kadir Dogulu au facut o achizite pe care au tinut-o secreta mult timp pentru ca si-au dorit intimitate maxima.

Unul dintre cele mai celebre cupluri din Turcia, Neslihan Atagul si Kadir Dogulu isi doresc discretie maxima in ce priveste familia lor. Constant urmariti de presa si paparazzi, cei doi actori au luat o decizie radicala in ce priveste viata lor privata. Pentru ca nu mai au intimitate de cand sunt in atentia media, a ziarelor de scandal si a publicului care chiar daca ii adora, ii urmareste la tot pasul, Kadir si Neslihan au reusit sa faca o achizitie importanta pentru viitorul lor si al familiei pentru a avea mai multa liniste.

Citeste si: Cerința neașteptată a lui Neslihan Atagul în timpul filmărilor la "Fiica Ambasadorului". Unde a locuit celebra actriță pe toată perioada filmării producției TV

Kadir Dogulu si Neslihan Atagul, investitie de 1 milion de euro

Cei doi au scos din buzunar nu mai putin de 1 milion de lire turcesti castigati nu din productiile TV, ci doar din publicitate pentru a cumpara un teren in muntii Kaz, o zona de o frumusete impresionanta fiind cea mai bogata sursa de oxigen dupa Muntii Alpi.

Pe langa faptul ca acolo exista si o rezervatie naturala, muntii Kaz abunda intr-o vegetatie si o fauna cu totul aparte. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi au in plan sa isi faca in viitorul apropiat o ferma organica si sa traiasca cat mai sanatos inconjurati de animale si vegetatia pe care le ador. Cei doi sunt foarte incantati de noua investitie. Terenul se intinde pe o suprafata de nu mai putin de 35000 de metri. Zona pe care cei doi actori au pus ochii se numeste mai exact Bayramic, in districtul Canakkale. De multe ori, fara ca nimeni sa stie, cei doi au plecat in aceasta regiune, in munti in camping pentru a uita de toata agitatia din orasul care nu le mai ofera

niciun pic de intimitate.

Citeste si: Ce avere are Neslihan Atagul, protagonista din Fiica ambasadorului! Actrița, recunoscută pe plan mondial, este într-adevăr o femeie extrem de bogată

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, dovezi de iubire in public dupa scandalul de la sfarsitul anului trecut

De la începutul noului an și până în prezent cei doi actori au continuat să își surprindă în mod plăcut fanii cu tot felul de imagini inedite postate în mediul virtual.

De curând, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2022, Kadir Dogulu a fost primul care a publicat o imagine în care apărea împreună cu soția să, în semne de prețuire. Iar spre seară Neslihan Atagul a simțit nevoia să-l completeze pe iubitul ei soț, și a publicat câteva poze în care ea și Kadir au fost surprinși în cele mai romantice și sexy ipostaze din ultimii ani, care desigur au făcut deliciul publicului.