Viviana Sposub, foc și pară pe George Burcea! Gestul care a înfuriat-o pe prezentatoarea TV de la matinalul "Dimineața cu noi" chiar de ziua actorului

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 mar 2022, 12:00

Gestul lui George Burcea care a infuriat-o pe Viviana Sposub

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a dat lovitura in televiziune dupa participarea la Bravo, ai stil! Celebrities, devenind unul dintre prezentatorii TV ai matinalului de la Kanal D.

Nu mai incape nicio indoiala ca Viviana Sposub s-a nascut sub o stea norocoasa, insa nu este vorba numai despre asta, ci despre multa munca si eforturi, lucrui de la care frumoasa finalista Bravo, ai stil! Celebrities nu s-a dat inlaturi. Faptul ca a reusit o performanta inegalabila in cadrul competitiei de stil dand dovada de foarte multa tarie de caracter si multa rabdare, nu au facut decat ca aceste trasaturi sa contribuie la ascensiunea ei in cariera.

Citeste si: George Burcea, schimbare dramatică de look! Viviana Sposub, lăsată fără cuvinte: "Cine ești și ce ai făcut cu iubitul meu?"

 

Viviana Sposub, foc si para pe George Burcea

Citeste si: Primele declarații ale Vivianei Sposub în calitate de prezentatoare la "Dimineata cu noi" alături de Bursucu si George Tănase

Dupa ce a devenit prezentatoare TV alaturi de Bursucu si George Tanase la matinalul "Dimineata cu noi", Viviana Sposub a sarbatorit succesul ei alaturi de George Burcea, cel care mereu i-a fost alaturi cum s-ar spune si la bine si la greu. Chiar daca au sarbatorit reusita Vivianei, prezentatoarea TV nu i-a iertat un lucru iubitului ei pe care i l-a si spus intr-un story si anume faptul ca de Valentine's Day, George Burcea nu i-a cumparat nimic.

Mai mult, actorul, i-a spus in gluma ca nu avea cum sa faca acest lucru deoarece era ziua lui pentru ca il cheama Valentin. Intreg dialogul dintre cei doi a fost filmat si bineinteles ca indragostitii si-au dat replici savuroase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viviana Sposub: "Am fost suparata ca nu mi-a luat nimic de Valentine's Day.

George Burcea: "A fost ziua mea. Sunt Valentin!"

Viviana Sposub: "Nu conteaza ca tu esti Valentin, Valentine's Day este despre mine! Dar pana la urma, mi-a facut surpriza si m-a adus la restaurant"

Viviana Sposub, prezentatoare TV alaturi de Bursucu si George Tanase la matinalul "Dimineata cu noi"

Citeste si: Motivul pentru care Bursucu renunță la emisiunea Teo Show. Ce se întâmplă cu prezentatorul TV

Bursucu, Viviana Sposub si George Tanase iti vor da trezirea, de la ora 8:00, la Kanal D, in cel mai fresh si energizant matinal,  “Dimineata cu noi”! Voia buna, pofta de viata, optimismul, umorul din belsug, dar si informatiile la zi, tratate intr-o maniera inedita, toate acestea sunt ingrediente nelipsite din “reteta” noului

program de dimineata al Kanal D, care va incepe in curand si care va putea fi urmarit zilnic, de luni pana vineri!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.