Ce se întâmplă acum între Radu și Adelina, câștigătorii sezonului 4 Puterea Dragostei. Mesajul postat de Radu la câteva zile după Marea Finala: "Nu ne judecați!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 feb 2022, 10:56

Ce se intampla acum intre Radu si Adelina dupa Marea Finala Puterea Dragostei

Sursa: Captură KANAL D

Radu si Adelina sunt un cuplu pe cat de iubit pe atat de contestat din sezonul 4 Puterea Dragostei.

Castigatorii detasati care au ajuns la inimile telespectatorilor in sezonul 4 Puterea Dragostei sunt fara indoiala Adelina si Radu. Cei doi au reusit sa castige Marele Premiu in valoare de 10 000 de lei pus la bataie de reality show-ul matrimonial.

Citeste si: Unde s-a refugiat Cristina Mihaela după Finala Puterea Dragostei sezonul 4. Cu cine a petrecut Valentine's Day prezentatoarea TV

Chiar daca au aparut numeroase zvonuri si gurile rele au inceput sa cleveteasca in ce priveste relatia lor si anume ca se vor destrama imediat dupa Marea Finala, atat Radu cat si Adelina nu au dat nicio importanta. Ba mai mult, cei doi au facut in urma cu putin timp o declaratie neasteptata cu privire la relatia lor si anume faptul ca au trecut la alt nivel in ce priveste legatura lor.

Citeste si: Cristina Mihaela a izbucnit în lacrimi în direct! Ce nu s-a știut despre câștigătorii Puterea Dragostei sezonul 4, Adelina și Radu

Mesajul postat de Radu la cateva zile dupa Marea Finala Puterea Dragostei sezonul 4

Cei doi si-au cunoscut familiile si acum locuiesc impreuna:" Părinții mei o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine.

Cu mama am vorbit de multe ori, doar că i-a fost rușine Adelinei, când eram în competiție, să vorbească cu ea la telefon sau pe cameră, dar când s-au întâlnit, mama a luat-o în brațe, a pupat-o, e foarte mândră de ea, mi-a spus să o țin aproape pentru că este o fată foarte cuminte, tata la fel.  Toată familia mea o place pe Adelina, pentru că a știut să se facă plăcută exact așa cum a fost ea."
, a declarat Radu, în exclusivitate, în platoul WOWbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu si Adelina, unul dintre cele mai controversate cupluri din sezonul 4 Puterea Dragostei

Citeste si: Radu și Adelina au dat vestea cea mare! Ce urmează să facă câștigătorii Puterea Dragostei sezonul 4: "Nu mă așteptam sa fie așa!"

Insa, un mesaj cu totul neasteptat a fost postat de Radu pentru Adelina la scurt timp dupa ce au castigat Finala Puterea Dragostei sezonul 4: "Nu ne judecati, ne-am nascut sa fim reali, nu perfecti!" Dupa

acest mesaj postat pe Instagram de catre iubitul Adelinei, peste zece mii de aprecieri au curs din partea fanilor si mai mult, unii dintre ei i-au sfatuit pe cei doi sa nu plece urechea la carcotasi pentru ca le vor face rau: "Nu va lasati influentati de persoanele din jurul vostru. O sa va faca mai mult rau!"